Redactia.ro
Home » Monden » Ce este ordonanța președințială, procedura solicitată de  fostul partener de viață al Alinei Sorescu

Ce este ordonanța președințială, procedura solicitată de  fostul partener de viață al Alinei Sorescu

Vestea divorțului dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu a ieșit la suprafață în mod public odată cu ordonanța președințială solicitată de creatorul de modă. Această ordonanță este și cea care ne arată că divorțul nu este unul amiabil. Cei doi foști parteneri de viață luptă pentru custodia fetițelor lor.

Alexandru Ciucu a cerut ordonanță președințială în divorțul de Alina Sorescu

La începutul acestei săptămâni s-au confirmat zvonurile legate de separarea Alinei Sorescu de creatorul de modă, Alexandru Ciucu. Dovada faptului că cei doi s-au separat definitiv este o ordonanță pe care Alexandru Ciucu a intentat-o în sala de judecată pentru a cere custodia celor două fetițe pe care le are împreună cu cântăreața. Motivul pentru care spune el că ar trebui să i se acorde custodia, stă la baza avuției lui. Acesta locuiește într-o casă enormă, pe când artista s-a mutat într-un apartament de patru camere odată ce s-au despărțit cei doi foști parteneri.

Ce este ordonanța președințială

Această solicitare arată faptul că cei doi foști parteneri nu s-au despărțit, în condiții bune, iar el este nevoit să apeleze la o ordonanță președințială pentru a stabili cum și când își va putea vedea două fiice.

„Potrivit legislației, ordonanța președințială este o procedură specială în temeiul căreia, instanţa de judecată poate dispune măsuri vremelnice, în cazuri urgente, informează portal.just.ro. O astfel de procedură poate fi solicitată pentru: păstrarea unui drept care s-ar păgubi prin întârziere, prevenirea unei pagube iminente, care nu s-ar putea repara și înlăturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executări.

Pentru a obține ordonanța, trebuie să fie constatată urgența măsurii, nesoluționarea fondului cauzei și faptul că este o măsură temporară, pusă în aplicare până la decizia definitivă din cadrul procesului.

O astfel de ordonanță este cerută în mai multe situații, dar adesea se recurge la ea în materia raporturilor de familie”, explică „Spynews.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: