Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat amanta lui Bodi după ce a aflat că Bianca a ieșit desfigurată din mâinile lui

Cum a reacționat amanta lui Bodi după ce a aflat că Bianca a ieșit desfigurată din mâinile lui

Bianca Drăgușanu

Un nou episod violent a avut loc între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, iar fosta iubită a omului de afaceri a avut prima reacție pe rețelele de socializare după ce Bianca Drăgușanu a fost filmată bătută.

Ce mesaj a transmis Daria Radionova după imaginile cu Bianca Drăgușanu bătută

Daria Radionova, fosta iubită, dar și cea cu care Alex Bodi a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu, a avut un mesaj în miez de noapte pe rețelele de socializare, după ce fanii i-au trimis imaginile cu soția lui Alex Bodi bătută.

Unul dintre fanii rusoaicei i-a trimis blondinei un mesaj cu linkul către imaginile apărute în spațiul public, în care Bianca Drăgușanu este lovită și abia poate merge. Fosta iubită a lui Bodi nu a făcut niciun comentariu privind acele imagini sau presupua bătaie încasată de Bianca Drăgușanu, în schimb, fanii ei au avut mai multe comentarii acide la adresa vedetei din România.

„Bravo, fata mea! Asta da, viață! Las-o pe gonflabilă să o bată ăla și tu trăiește pe picior mare, că meriți”, a scris un admirator.

Fanii Dariei Radionova, mesaje dure pentru Bianca Drăgușanu

„Daria a fost întotdeauna o prințesă, pe când gonflabila are doar impresii… oricât s-ar opera și botoxa, tot circăreasă de la Cărlan rămâne… măi, dar Daria e o scumpă. La mulți ani”, a mai spus altcineva, având în vedere că ultima postare la care au fost trimise imaginile respective este de acum două zile, când Daria Radionova și-a sărbătorit ziua de naștere.

Ulterior, Daria Radionova a făcut o postare pe rețelele de socializare, dar aceasta nu are nicio legătură cu Bianca Drăgușanu. Astfel, Daria Radionova  a postat mesajul „Good nite”, adică „Noapte bună”.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-ar fi despărțit din nou, după un episod violent.

”S-au certat recent și iar au adus în discuție divorțul. Bianca este foarte furioasă și regretă că n-a divorțat în decembrie. Nu știu dacă de data asta cei doi o să se împace”, au relatat apropiații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: