Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat că este înșelată de Reghecampf: „El de fiecare dată a tăcut, de frică”

Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat că este înșelată de Reghecampf: „El de fiecare dată a tăcut, de frică”

Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat că este înșelată de Reghecampf

Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat că este înșelată de Reghecampf. După 15 ani au decis să divorțeze, spre surprinderea multora. Anamaria Prodan și Reghe au un copil împreună, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe antrenor să renunțe la familia lui și să își trăiască povestea de dragoste cu actuala iubită.

Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat că este înșelată de Reghecampf: „El de fiecare dată a tăcut, de frică”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să meargă pe drumuri separate, după 15 ani de relație. De când s-a despărțit de impresară, Reghe și-a asumat relația cu noua sa iubită. După mai multe scandaluri și certuri, Anamaria Prodan a decis să vorbească despre problemele din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. În cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc, blondina a făcut dezvăluiri inedite. Impresara a povestit că ea și antrenorul au fost împreună când erau tineri, dar după câțiva ani s-au reîntâlnit și au format o familie. La 36 de ani a rămas însărcinată cu unicul său fiu, Laurențiu Reghecampf. Vedeta a mai povestit că a făcut tot posibilul să-l ajute cu tot ce a putut pe Reghe în cariera sa, iar acest lucru i-a reușit.

Anamaria Prodan a declarat că declinul în relația cu soțul ei a apărut în urmă cu opt ani, luptându-se pentru a-și salva căsnicia. În cele din urmă, s-a ajuns la divorț. Impresara a mărturisit că problemele între ei ar fi început după ce în presa s-a zvonit că Reghe ar avea o relație cu Florentina Raiciu. „Terminase și cu fotbalul, avea și niște probleme medicale. I-am zis să mă asculte pe mine și eu o să îi fac o carieră cum n-a mai văzut și a fost numărul unu. Cu mine el a mers din ce în ce mai bine. Nici nu permiteam cuiva să îl atingă. Eu am fost cumva și soție, iubită, bodyguard. El a ascultat orbește. Îi făceam interviurile, filmulețele motivaținale după fiecare meci, e o artă. Dacă nu ai educație, e foarte greu. Cred că a fost foarte mult pentru el(…)A trecut, sunt doi ani, sunt opt ani, de fapt, de când ne tot luptăm, ca să aibă și copilul meu un exemplu. Când aveam cea mai mare nevoie de el…”, a spus Anamaria Prodan.

Ce făcea Anamaria Prodan de fiecare dată când afla că a fost înșelată

Anamaria Prodan a recunoscut că soțul său a înșelat-o de mai multe ori în anii de căsnicie. Chiar și așa, vedeta a continuat să-și apere soțul și să îl iubească necondiționat. Impresara a spus că niciodată nu i-a verificat telefonul mobil fostului partener de viață și că a avut încredere oarbă în Laurențiu. De fiecare dată când a aflat de relațiile extraconjugale, Anamaria le-a interzis copiilor săi să vorbească despre ele.

”Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu, atât am zis: dacă vreodată cineva deschide gura, are de-a face cu mine. S-a închis instant. El de fiecare dată a tăcut, de frică, pentru că știa că nu are suficient de mulți bani să trăiască. La nivelul la care îl adusesem eu. Lucru care se întâmplă și acum”, a spus Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: