Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Petre Roman când a aflat că fiica lui divorțează? Oana i-a interzis să facă asta

Cum a reacționat Petre Roman când a aflat că fiica lui divorțează? Oana i-a interzis să facă asta

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a lăsat urme adânci. Petre Roman, tatăl Oanei Roman, a fost afectat de această veste și a sărit în ajutorul fiicei sale. 

Cum a reacționat Petre Roman când a aflat că fiica lui divorțează

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei este unul subiectele momentului în showbiz. Petre Roman, tatăl Oanei Roman, a sărit în ajutorul fiicei sale de îndată ce a auzit despre acest lucru, informează Spynews.

Oana Roman a mărturist în cadrul unei emisiuni TV că tatăl ei a sunat-o să o întrebe dacă îi poate fi de folos sau să vorbească cu Marius Elisei. Oana Roman i-a precizat că își poate rezolva singură probleme persoanale.

”M-a întrebat doar <<Pot să te ajut cu ceva? Vrei să încerc să am eu o discuție>> și i-am spus<<Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii>>. Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul OK.”, a spus Oana Roman, în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D.

Ce rol a avut mama Oanei Roman în despărțirea fiicei sale de Marius Elisei

Oana Roman a mai spus tot în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea” că mama sa ar fi fost unul dintre motivele care au dus la ruperea relației cu Marius Elisei. Mai exact, după ce acesta a venit cu ideea mutării Mioarei Roman în casa lor, tot el ar fi avut, ulterior, nemulțumiri.

”Marius a fost cu ideea să o iau pe mama la noi și tot el a regretat apoi. Simțea că nu mai are intimitate, dar ea nu-i zicea și nu-i făcea nimic. Mama niciodată nu s-a băgat în alegerile mele. Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi și nu au fost niciodată exterioare, ci interioare. Cu siguranță, că la noi au fost și certuri care să însemne o dragoste cu năbădăi, dar au fost și lucruri care au ținut de principiile de viață, pe care nu le poți schimba. De data asta nu a fost ceva de moment, deși au fost multe de-a lungul timpului. Niciodată nu a fost scenariu, dar acum, pe undeva s-a rupt ceva, s-a umplut paharul. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, dar importante sunt prietenia și respectul, iar când se duc astea… Mie mi se pare, când crezi că doar pasiunea contează și încrederea și prietenia sunt puse în discuție, atunci este o problemă. Eu sunt foarte ok cu situația asta, cred că așa e mai bine pentru toată lumea, în primul rând pentru Isa. Eu acum sper carelația mea cu el să fie mai senină și mai echilibrată așa și mai neconflictuală, decât a fost până acum. Nu cred că mai există cale de împăcare”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D.

Oana Roman, apariție de senzație după ce a slăbit foarte mult - KFetele

De altfel, Oana Roman nu și-a găsit un alt bărbat după ce s-a despărțit de Marius Elisei. Familia lui Pepe o sprijină foarte mult în acest moment dificil.

”Eu nu mi-am găsit pe nimeni, nu mă gândesc la o altă relație acum, dar nu sunt singură, mai am o familie (nr. vorbind de familia lui Pepe). Am la cine să sun, am această siguranță că există un loc în care sunt într-o zonă de confort extraordinară și știu că ei nu mă vor lăsa”, a mai adăugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: