Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit Adriana Bahmuțeanu să slăbească! Vedeta a dat jos aproape 20 de kilograme și nu vrea să se oprească aici

Cum a reușit Adriana Bahmuțeanu să slăbească! Vedeta a dat jos aproape 20 de kilograme și nu vrea să se oprească aici

Cum a reușit Adriana Bahmuțeanu să slăbească! Vedeta a dat jos aproape 20 de kilograme și nu vrea să se oprească aici

Cum a reușit Adriana Bahmuțeanu să slăbească! Vedeta a slăbit aproape 20 de kilograme cu ajutorul unei noi metode medicale și vrea să ajungă să fie iar posesoarea unui trup de fotomodel.

Cum a reușit Adriana Bahmuțeanu să slăbească! Vedeta a dat jos aproape 20 de kilograme și nu vrea să se oprească aici

Cum a reușit Adriana Bahmuțeanu să slăbească! Vedeta a reușit să scape de kilogramele în plus, slăbind 20 de kilograme printr-o metodă medicală nouă. Aceasta are planuri mari și nu se oprește aici, ci vrea să ajungă să aibă un corp de fotomodel.

Diva a recunoscut de curând, într-o emisiune TV, că defilează acum cu o nouă siluetă și asta pentru că a câștigat lupta cu kilogramele în plus. Aceasta a început să se îngrașe din timpul pandemiei asta pentru că timpul petrecut în casă l-a folosit mâncând foarte multă pâine. Pentru că nu mai suporta kilogramele în plus, aceasta a trecut la treabă, iar acum vedeta își dorește să arate ca trasă prin inel. Adriana Bahmuțeanu a reușit să dea jos 20 de kilograme, totul cu ajutorul unei diete și a unor injecții, ce fac parte dintr-o nouă metodă medicală de slăbit.

”Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”, a spus Adriana Bahmuțeanu la ”Xtra Night Show”.

Vedeta are o dietă bazată în cea mai mare parte pe fructe și legume, a renunțat la pâine, își asigură sănătatea cu vitaminele prescrise de medic, iar injecțiile, noua fiță în materie de slăbit, o ajută și fizic și psihic să câștige lupta cu pofta de mâncare și totodată acumularea de kilograme în plus. Astfel, timp de șase luni, Adriana Bahmuțeanu urmează această dietă combinată cu injecțiile prescrise de medicul specialist, după care, conform analizelor medicale, dar și a dorinței de a continua sau nu să slăbească, va decide dacă va merge sau nu mai departe cu procesul de transformare corporală.

”Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața. Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a mai adăugat vedeta care s-a despărțit recent de Nikos Papadopoulos,la Antena Stars.

De ce ar fi pierdut Adriana Bahmuțeanu custodia copiilor

Au trecut cinci ani de la despărțirea lui Silviu Prigoană de Adriana Bahmuțeanu, dar războiul este departe de a se fi terminat. Cei doi au în continuare certuri cu privre la custodia celor doi băieți pe care îi au împreună, Maximus și Eduard. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au custodie comună, însă, în urma procesului, s-a stabilit ca domiciliul copiilor să fie stabilit la afacerist.

„Custodia este comună, dar domiciliul copiilor s-a stabilit la mine. Copiii sunt la mine din decembrie, s-au văzut cu mama lor pe 2 martie, când le-am zis eu să îi facă niște felicitări. În 90 de zile, au vorbit cu mama lor la telefon de 54 de ori, deci din două în două zile”, declara anul trecut Silviu Prigoană, în cadrul emisiunii Agenția VIP.

Afaceristul a declarat că respectă hotărârea judecătorească în urma căreia copiii i-au fost atribuiți lui. Fostul  soț al Adrianei Bahmuțeanu a explicat că atât aceasta, cât și iubitul ei,  i-ar fi brutalizat pe copii în timpul în care cei doi băieți au stat la mama lor. Afaceristul a declarat că a fost nevoit chiar să trimtă o mașină care să îi aducă înapoi la el acasă.

„A fost o hotărâre judecătorească prin care copii mi s-au atribuit mie. Acum un an de zile s-a pronunțat instanța și doamna a făcut apel, adică a fost nemulțumită. Acum a fost primul termen. Nu i-a îndrumat. Copiii au venit la mine în 2018, bătut de mămică. A făcut circ. Nefiind program de vizitare, nici weekend, a venit cu trei zile mai repede bătut. Apoi copilul cel mic a fost bătut și de soțul doamnei la Constanța pe 25 decembrie 2018, și am trimis o mașină să ii ia la Constanța. Celălalt copil avea niște probleme la școală și am reușit să îi echilibrăm acum”, a declarat Silviu Prigoană pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: