Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reușit Sergiu Ciubotaru să-și vânda casa cumpărată din donații. Ce spune antrenorul lui Cătălin Moroșanu

Cum a reușit Sergiu Ciubotaru să-și vânda casa cumpărată din donații. Ce spune antrenorul lui Cătălin Moroșanu

GALERIE FOTO (6) Cum a reușit Sergiu Ciubotaru să-și vânda casa cumpărată din donații

Cum a reușit Sergiu Ciubotaru să-și vânda casa cumpărată din donații. La începutul anului trecut, Sergiu devenea cunoscut după ce a fost surprins în timp ce mergea călare pe cal la maternitate, după ce soția sa a născut.  Cătălin Moroșanu i-a aflat povestea și a reușit să strângă din donații o sumă de bani pentru a-i construi o casă tânărului. Cu toate că Sergiu avea un trai decent acum, a decis să vândă imobilul la mai puțin de un an și și-ar fi cumpărat un bolid de lux.

Cum a reușit Sergiu Ciubotaru să-și vânda casa cumpărată din donații. Ce spune antrenorul lui Cătălin Moroșanu

Cum a reușit Sergiu Ciubotaru să-și vânda casa cumpărată din donații. Tânărul care a mers călare pe cal la maternitate, pentru a-și vizita soția care abia născuse, a devenit cunoscut în întreaga țară. Cătălin Moroșanu a fost înduioșat de povestea lui de viață și le-a cerut ajutorul internauților pentru a-i construi o casă decentă lui Sergiu și familiei sale. Astfel, cu intervenția oamenilor, tânărului i-a fost construit un imobil de vis.

La mai puțin de un an, Sergiu și-a vândut imobilul și și-ar fi cumpărat un bolid de lux. Tânărul s-a întors alături de familia sa în ghetou, acolo unde a trăit înainte să fie ajutat de Cătălin Moroșanu. Vecinii acestuia au declarat că nu l-au mai văzut de mult timp pe Sergiu, iar în casa cumpărată din donații s-au mutat alți oameni.

Ce a declarat antrenorul lui Cătălin Moroșanu

Totuși, oamenii se întreabă cum a reușit tatăl călăreț să-și vândă imobilul dacă avea un contract cu clauze stricte, astfel acesta nu poate înstrăina imobilul mai devreme de 5 ani. Antrenorul lui Moroșanu, Mihai Constantin a deslușit acest mister, susținând că Sergiu Ciubotariu probabil a făcut un contract de închiriere pe o perioadă de 5 ani, când casa va ajunge și în acte în proprietatea noilor locuitori.

De asemenea, Mihai a descris fapta lui Sergiu drept un gest foarte urât. „Mda, am văzut ce a făcut şi tare rău m-a afectat. Şi eu am dat bani, ca prostul, dar nu e vorba despre asta. Atâta lume s-a oferit să-l ajute şi el? Moro (n.r. Moroşanu) a încercat să se asigure şi i-a pus în contractul casei să fie coproprietar cu soţia lui şi să nu vândă casa 5 ani. A dat-o în chirie pe cinci ani, iar după îi rămâne celui care stă acolo. Urât, foarte urât!”, a declarat Mihai Constantin.

Morosanu si Sergiu

Potrivit vecinilor, Sergiu ar conduce un bolid de lux, iar despre cei care s-au mutat în locuința tânărului ar fi niște interlopi. „Am auzit în sat că l-a prins poliția la volan. Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar același Sergiu. A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a spus un locuitor din zonă.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: