Redactia.ro
Home » Monden » Cum a slăbit Oana Roman? Vedeta a recunoscut ce a făcut în ultimul an

Cum a slăbit Oana Roman? Vedeta a recunoscut ce a făcut în ultimul an

Cum a slăbit Oana Roman

Oana Roman le-a explicat fanilor într-un videoclip cum a reușit să slăbească fără ajutorul nutriționiștilor. Nici de data asta, însă, nu a scăpat de gurile rele ale oamenilor, fiind criticată din nou pentru felul cum arată. Iată cum a slăbit Oana Roman.

Cum a slăbit Oana Roman

Oana Roman a fost tot timpul criticată pentru kilogramele în plus dar și acuzată că folosește filtrele de pe Instagram pentru a-și ascunde imperfecțiunile. Nici după ce a reușit să slăbească spectaculos nu a scăpat de criticile fanilor ei.

Într-un videoclip publicat pe Instagram, Oana Roman a vorbit despre dieta pe care o ține de un an, specificând că nu a mers la un nutriționist, ci a făcut totul cum a crezut ea, scrie cancan.ro.

”Ce dietă țin de un an încoace. Așa cum v-am promis, azi vă povestesc despre dieta pe care o țin de 1 an. Nu știu dacă se potrivește la toată lumea și nici dacă dă rezultate la toată lumea. Nu este o dietă de la nutriționist . Este doar o dietă pe care mi-am creat-o singură”, a scris ea în dreptul videoclipului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Vedeta a explicat în videoclip că a încercat să mănânce din ce în ce mai puțin și că a trecut la un intermittent fasting. Acest post intermitent este în prezent cel mai popular trend in lumea fitness-ului. Acesta este un model de alimentație care limitează pe o anume perioadă de timp consumul de alimente.

Practic, este o noțiune care desemnează perioadele de abstinență voluntară a caloriilor. Mesele trebuie consumate la diferență de 12 ore între ele. Spre deosebire de alte diete, în timpul postului intermitent se poate mânca aproape orice, dar doar într-un timp limitat.

Deși silueta Oanei Roman este vizibil schimbată, comentariile răutăcioase n-au întârziat să apară. ”Scuză-mă că-ți spun, vreau să fiu sinceră și lipsită de ipocrizie. Eu tot durdulie te văd”, i-a spus una dintre urmăritoare.

Oana Roman n-a stat cu mâinile-n sân și a răbufnit: ”Ai tu vederea mai ciudată”, a fost reacția acidă a vedetei.

Oana Roman, afectată de pandemia de coronavirus

Nici Oana Roman nu a scăpat de problemele create de pandemia de coronavirus. Colaborările ei au fost suspendate. Multe dintre activitățile pe care le realiza presupuneau deplasări, evenimente și filmări care nu s-au mai realizat, în contextul pandemiei de coronavirus.

Oana Roman explică faptul că nu a mai rămas decât cu un singur client cu care mai colaborează în aceste zile, iar acest aspect își pune amprenta în contul bancar al vedetei. Astfel că, singurul ajutor pe care îl va avea va fi pensia mamei sale, Mioara Roman.

”Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere. Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama.Dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: