Redactia.ro
Home » Monden » Cum a trecut Oana Zăvoranu peste decesul mamei sale. Confesiune de suflet în fața fanilor

Cum a trecut Oana Zăvoranu peste decesul mamei sale. Confesiune de suflet în fața fanilor

Oana Zăvoranu a trăit o adevărată dramă odată cu moartea mamei sale. Frumoasa brunetă a reușit să treacă, însă, peste pierderea mamei și să își țină capul sus. 

Confesiunea Oanei Zăvoranu

 

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Zăvoranu s-a remarcat prin frumusețea ieșită din comun și prin putere și ambiție.

Unul intre cele mai grele momente din viața actriței  a fost acela când mama ei, Mărioara, s-a stins din viață. Oana Zăvoranu a fost devastată de durere și a învățat să privească spre viitor. Oana Zăvoranu a explicat cum a trecut peste întreaga experiență. Întrebată de un admirator de pe rețelele de socializare cum a trecut peste tragedie, faimoasa actriță a dat o replică simplă. „Timpul vindecă totul”, i-a răspuns Oana Zăvoranu admiratorului.

 

 

Oana Zăvoranu va deveni mămică

 

 

Oana Zăvoranu, în vârstă de 47 de ani este un personaj controversat în showbiz-ul românesc. Aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri, care vor fi uitate cu greu de câtre public. Cu toate astea, Oana a știut întotdeauna să rămână puternică și să le răspundă celor care au avut întrebări pentru ea.

De multe ori, fanii săi au întrebat-o pe Oana când va deveni mămică, aceasta fiind căsătorită de câțiva ani cu Alex Ashraf, alături de care trăiește o adevărată poveste de dragoste. Dacă în urmă cu câtva timp cei doi declarau că nu s-au decis dacă să devină părinți, acum cei doi soți sunt mai mult decât hotărâți să aibă un copil.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: