Redactia.ro
Home » Monden » Cum a trecut Ruby peste divorțul păriților ei! Artista a mărturisit totul: ”Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere”

Cum a trecut Ruby peste divorțul păriților ei! Artista a mărturisit totul: ”Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere”

Cum a trecut Ruby peste divorțul păriților ei! Artista a mărturisit totul: ”Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere”

Cum a trecut Ruby peste divorțul păriților ei! Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre acest moment greu din viața sa. 

Cum a trecut Ruby peste divorțul păriților ei! Artista a mărturisit totul: ”Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere”

Ruby este una dintre cele mai iubite artiste din România. Mereu cu o atitudine pozitivă, cântăreața a evitat un subiect legat de familia ei, însă acum și-a deschis sufletul și a vorbit despre un moment greu din viața sa, divorțul parinților.

”Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață. Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere. Am depășit momentul și am înțeles că în viață astfel de lucruri se întâmplă și nu se întâmplă doar în familia mea, din păcate. Nimic nu e veșnic! S-a făcut un an de când s-a întâmplat evenimentul în sine, însă este de foarte mulți ani în relația asta. Nu m-a afectat deloc! Era datoria ei să-și refacă viața! Eu mă bucur foarte tare că părinții mei și-au refăcut viața”, a declarat Ruby.

Între timp, părinții ei și-au refăcut viața, iar acest lucru nu o deranjează pe artistă. Cea mai mare influență asupra artistei o are bunica sa, care și-a dedicat viața în creșterea ei.

„Mamaia este o influență foarte mare în viața mea! A avut o influență asupra vieții mele, asupra personalității mele și asupra caracterului meu. Mamaia mea este mama tatălui meu și este o influență din viața mea de când m-am născut. Ea a avut trei băieți și și-a dorit foarte mult o fată, iar în momentul când părinții mei m-au adus pe lume, mamaia a pus într-un fel mâna pe mine și nu a vrut să-mi dea drumul. Adică ei locuiau împreună, m-au crescut părinții mei împreună cu mamaia până la vârsta de 4-5 ani. La un moment dat, părinții mei au plecat în străinătate să muncească, iar eu am rămas cu mamaia. Ei au plecat pe rând, prima dată a plecat tatăl meu și după o perioadă a luat-o și pe mami acolo. Au muncit! Planul era să mă duc și eu acolo, dar mamaia a preferat să rămân cu ea. M-a iubit foarte mult și și-a dedicat viața mie. În general, ea toată viața ei și-a dedicat-o copiilor pentru că și-a dorit o familie”, a povestit artista.

Ruby a mers pentru prima dată la mormântul bunicului său

Recent, Ruby a fost în satul natal și a ales să meargă pentru prima dată la mormântul bunicului său. Vedeta nu a mers până acum la locul unde a fost înmormântat omul care a crescut-o, pentru că nu putea să conceapă că acesta nu mai este printre noi. De multe ori a vorbit despre cât de apropiată este de bunicii săi, iar relația dintre artistă și bunica sa îi încântă pe internauții care privesc story-urile postate de aceasta.

Ruby l-a iubit foarte mult pe bunicul ei, motiv pentru care a ales să-l cinstească pe acesta și după moarte cu o sticlă de vin și o țigară. „Mă recunoaște toată lumea drept nepoata lui Mugur. Și dacă tot mă recunoaște toată lumea așa, m-am gândit să merg să-i fac o vizită și lui tataia. Dumnezeu să-l ierte! Mergem la el la mormânt, vărsăm o sticlă de ceva, că i-a plăcut sticluța. Aprindem o țigară, vorbesc un pic cu el și după fug. N-am fost la el să-l vizitez niciodată, ca un om rău, pentru că mă gândesc mereu ca și cum tataia trăiește pentru mine. Mă duc acum la casa asta a lui”, a spus Ruby pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: