Redactia.ro
Home » Monden » Ruby a mers pentru prima dată la mormântul bunicului său. Gestul făcut în memoria acestuia

Ruby a mers pentru prima dată la mormântul bunicului său. Gestul făcut în memoria acestuia

GALERIE FOTO (5) Ruby a mers pentru prima dată la mormântul bunicului său.

Ruby a mers pentru prima dată la mormântul bunicului său. Artista a demonstrat de multe ori că familia este foarte importantă pentru ea, în special bunicii, care au un rol aparte în viața lui Ruby. Deși bunicul ei s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, artista a decis să meargă la mormântul lui abia acum. Cum a reacționat Ruby când a ajuns la mormântul acestuia?

Ruby a mers pentru prima dată la mormântul bunicului său. Gestul făcut în memoria acestuia

Ruby a mers pentru prima dată la mormântul bunicului său. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de multe ori a arătat că își iubește foarte mult familia, în special pe bunica sa, care a crescut-o. Recent, Ruby a fost în satul natal și a ales să meargă pentru prima dată la mormântul bunicului său. Vedeta nu a mers până acum la locul unde a fost înmormântat omul care a crescut-o, pentru că nu putea să conceapă că acesta nu mai este printre noi. De multe ori a vorbit despre cât de apropiată este de bunicii săi, iar relația dintre artistă și bunica sa îi încântă pe internauții care privesc story-urile postate de aceasta.

Ruby l-a iubit foarte mult pe bunicul ei, motiv pentru care a ales să-l cinstească pe acesta și după moarte cu o sticlă de vin și o țigară. „Mă recunoaște toată lumea drept nepoata lui Mugur. Și dacă tot mă recunoaște toată lumea așa, m-am gândit să merg să-i fac o vizită și lui tataia. Dumnezeu să-l ierte! Mergem la el la mormânt, vărsăm o sticlă de ceva, că i-a plăcut sticluța. Aprindem o țigară, vorbesc un pic cu el și după fug. N-am fost la el să-l vizitez niciodată, ca un om rău, pentru că mă gândesc mereu ca și cum tataia trăiește pentru mine. Mă duc acum la casa asta a lui”, a spus Ruby pe InstaStory.

Rybu și-a aprins o țigară la mormântul bunicului ei

După ce a ajuns la locul de veci al bunicului său, artista a aprins o țigară și a început să-i vorbească acestuia. Cu toate că este nefumătoare, Ruby a făcut o excepție pentru cel care a avut grijă de ea în copilărie.„Am venit la tataia. L-am strigat pe aici, că l-am găsit greu. Dar l-am găsit după ce l-am strigat. Stau aici de vorbă cu el. Eu nu fumez, dar pentru el fumez și o țigară”, a afirmat cântăreața.

Pe numele ei adevărat, Ana Claudia Grigore, este foarte apropiată de mamaia Gherghina, femeia care i-a fost și mamă și tată, după ce părinții săi au plecat la muncă, în străinătate. Ruby a fost sprijinită mereu de bunica ei, acum în vârstă de 83 de ani, care a crescut-o cu multă dragoste. „Părinții lui Ruby au plecat la muncă în străinătate, în Italia, pe când Ruby era mică, iar mai apoi s-au despărțit. Claudia a rămas în grija bunicuței, care s-a implicat în educația ei. S-a întristat când nepoata a plecat la București, dar mare i-a fost bucuria când nepoata a venit să o ia în casa ei, cu tot cu căței și cu pisici”, a povestit o apropiată a artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: