Redactia.ro
Home » Monden » Ruby și-a schimbat look-ul. Cum arată acum FOTO

Ruby și-a schimbat look-ul. Cum arată acum FOTO

GALERIE FOTO (4) Ruby și-a schimbat look-ul.

Ruby și-a schimbat look-ul. Face ce face și iar atrage atenția internauților! Artista și-a schimbat culoarea părului, postând o imagine pe Instagram în care apare cu părul scurt și culoare diferită. Fanii abia au reușit să o recunoască. Cum au reacționat aceștia?

Ruby și-a schimbat look-ul. Cum arată acum FOTO

Ruby și-a schimbat look-ul. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar fiecare schimbare a sa atrage atenția internauților. Asta s-a întâmplat și acum, când Ruby și-a schimbat look-ul. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare cu părul roșcat și tunsă bob. Potrivit spuselor acesteia ne putem da seama că este vorba despre o schimbare temporară. Ruby și-a pus perucă roșcată, iar admiratorii ei i-au spus că îi stă foarte bine. „Roșu sau negru? 💋🌶 iubi e fierbinte!”, a scris Ruby pe Instagram.

Ruby, schimbare de look

Internauții i-au dat mii de like-ur și comentarii exprimându-și părerile diferit. În timp ce unii i-au spus să își păstreze nuanța de brunet, alții au încurajat-o să își facă această schimbare.„Arăți ca Doja Cat 🙂😅 / Negru / Superbă🔥 / Îți stă bine oricum 😻 / Frumoasă oricum 🔥🔥🔥😍 / Miss Universum 🔥👸🏻 / Frumos, dar oricum al tău negru e perfect🔥 / Roșu🔥 / Îți stă foarte bine cu ambele”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

Pe lângă aparițiile sale incendiare, vedeta a reușit să-i umească pe fanii săi după ce a declarat că doarme cu lenjerie intimă pe cap, pentru a avea un somn mai bun. „Bună dimineața! S-a trezit dulceața! Curioși ce e în capul meu? Vreți să știți? Poate crede cineva că nu am nimic în cap. Să-mi trimiteți un premiu, după ce v-am dat ideea asta, pentru că tocmai v-am schimbat calitatea somnului. Cum fac să dorm bine? Secretul este că imediat cum se crapă de ziuă, îmi trag o pereche de chiloți cu talie înaltă pe cap, mi-i trag pe ochi și dorm, nu mă trezește nimeni. Azi-noapte m-am culcat la 05:00 și cum a pătruns lumina, cum mi-am tras chiloțeii”, a spus Ruby pe Instagram.

Ce mănâncă Ruby pentru a avea o siluetă de vis?

În urmă cu câteva zile, Ruby le-a dezvăluit fanilor săi cum reușește să aibă mereu o siluetă de vis. Aceasta recunoaște că se confruntă cu fluctuații ale greutății, iar toate acestea din cauza stresului cu care se confruntă aproape zilnic. „Am constant fluctuaţii de greutate de un kilogram – două, însă de fiecare dată înainte de filmarea unui clip nou mă stresez foarte tare cu tot ce ţine de organizare, imagine şi realizare, uit să mănânc cu zilele şi e normal să slăbesc. La fel s-a întâmplat şi săptămânile astea, am ajuns la 46 de kilograme pentru că am avut de pus la cale producţia pentru clip. Filmând în Istanbul, în vreme de lockdown, a fost ceva mai solicitant şi am avut de pus la punct o grămadă de lucruri ca să reuşim să mergem acolo şi să filmăm la nivelul de producţie la care o facem aici. În patru zile cât am stat acolo, nu am mâncat nici măcar cantitatea care să însumeze o masă”, a recunoscut Ruby.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: