Redactia.ro
Home » Știri » Cum ar putea un tânăr de 18 ani să nu își petreacă restul vieții în scaun cu rotile. Mihai Olaru a avut un ghinion fantastic!

Cum ar putea un tânăr de 18 ani să nu își petreacă restul vieții în scaun cu rotile. Mihai Olaru a avut un ghinion fantastic!

GALERIE FOTO (2)

Mihai Olaru este un tânăr prahovean, din Podenii Noi, care, în data de 24 iulie, a avut parte de un ghinion fantastic. O săritură într-o piscină gonflabilă și un diagnostic cumplit: fractură totală de coloană cervicală.

Băiatul a fost operat la o clinică privată din Constanța, iar apoi transferat la Spitalul „Sfântul Sava” din București. Datorită oamenilor cu suflet frumos, părinții tânărului, oameni modești, au putut să achite intervenția chirurgicală la coloană.

A început să-şi mişte mâinile

Familia are nevoie acum de 500 de lei pe zi, pentru terapie. O avere de care bieții oameni nu dispun.

Are nevoie de o campanie pe zona de Constanța și de fapt pe toate județele României! Trebuie să strângem toată țara bani pentru el, ca să facă un transplant de celule stem. Cazurile de fractură de coloană sunf foarte grave. Ajută mult dacă ne ajutați și voi cu mediatizarea!”, este apelul pe care voluntarii îl fac.

„A început să-și simtă piciorul drept, își mișcă ușor și mâinile și reușește, cu ajutorul medicilor, să stea în poziția șezut. Leșină, însă. Se simte foarte rău când este ridicat, dar nu arată cât de mult îl doare.

Vrea atât de mult să fie bine. Un tratament cu celule stem îi va fi de mare ajutor. Asta când vor spune doctorii. Fratele meu nu are cuvinte să mulțumească tuturor oamenilor care i-au fost și îi sunt alături. E un copil tare bun.

Nici nu a apucat să dea bac-ul. Ar fi vrut…”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, sora băiatului, Gabriela.

Unde se pot face donaţii

Din păcate, aceasta este realitatea, sănătatea se și cumpără. Așa că dumneavoastră îl puteți ajuta de la distanță, pe Mihai să-și recapete atât puterea de a merge cât și zâmbetul pierdut.

Fiecare zi de spitalizare la „Sfântul Sava” costă 500 de lei. Familia mai are bani pentru a acoperi și luna septembrie. Mihai trebuie să continue terapia și tratamentul cel puțin 6 luni. Iar pentru asta se roagă la Dumnezeu să facă minuni și să lucreze prin oamenii buni, care, știe, nu vor rămâne indiferenți la suferința lui.

Cont donații: RO52BRDE300SV60455033000

Titular cont: Gabriela Sandor, sora lui Mihai Olaru

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: