Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Alexandru Arșinel. Prima apariție a actorului după ce a fost infectat cu COVID-19

Cum arată acum Alexandru Arșinel. Prima apariție a actorului după ce a fost infectat cu COVID-19

GALERIE FOTO (4) Cum arată acum Alexandru Arșinel.

Cum arată acum Alexandru Arșinel. Celebrul actor a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimul timp, iar acest lucru se poate observa pe chipul său. Alexandru Arșinel a fost infectat cu noul coronavirus și s-a luptat din răsputeri să învingă acest virus. Și a reușit!

Cum arată acum Alexandru Arșinel. Prima apariție a actorului după ce a fost infectat cu COVID-19

Cum arată acum Alexandru Arșinel. În urmă cu câteva luni, Alexandru Arșinel și soția sa s-au luptat cu virusul COVID-19. Actorul în vârstă de 82 de ani a reușit să învingă coronavirusul, dar acesta și-a lăsat amprenta asupra sa. Invitat în cadrul emisiunii „Rețeaua de idoli”, Alexandru Arșinel a vorbit despre tot ce s-a întâmplat în viața lui în ultimele luni.

Cu toate astea, apariția sa a creat o reacție surprinzătoare în rândul fanilor săi, mulți dintre aceștia remarcând cât de schimbat și slăbit este actorul. „Nu, aproape nimeni și nimic nu m-a ocolit. Ăsta mi-a fost destinul… Să fiu la dispoziția oamenilor, la tot ceea ce vor ei să gândească despre mine. Fie că îmi convine, sau nu îmi convine.Sau mă judecă din punct de vedere al unor lucruri mai mult sau mai puțin adevărate. Sunt Arșinel, cu bunele și cu relele mele… Mai mult de atât nu mai pot să dau, nu mai am timp!”, a declarat Alexandru Arșinel, în cadrul emisiunii.

Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel dupa covid
Alexandru Arsinel, prima aparitie

Cum se simte Alexandru Arșinel

Din fericire, Alexandru Arșinel se simte bine în aceste momente. Actorul a reușit să depășească cu brio momentele grele, fiind pregătit să-și reia activitatea. „O să vină și Alexandru Arșinel la Gale (Galele Savoy, pe 30 octombrie 2021, n red.), el încă joacă. Sâmbăta trecută (pe 9 octombrie 2021, n. red) a jucat. A tot fost internat, dar a venit, a cântat. Acum așteptăm să se facă mai bine ca să revină. Are de toate (probleme de sănătate, n. red), o viață întreagă, atâtea operații, atâtea probleme… se adună.

Dar, mulțumim Lui Dumnezeu, așteptăm să se facă mai bine și să reluăm și piesa, Niște Senzații, unde are un rol frumos, i-a făcut și regia. E efortul mai mare acolo, de aceea am și lăsat-o (spectacolul este în pauză, n. red.), mai vedem ce facem…”, a declarat Vasile Muraru despre colegul său.

În luna aprilie, Alexandru Arșinel și soția sa au fost internauți în spital după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Acest lucru i-a șocat pe apropiații săi, având în vedere că Directorul Teatrului de Revistă din Capitală se vaccinase la începutul anului. Soții Arșinel au fost internați la Institutul Matei Balș din București, dar nu au stat la Terapie Intensivă. „În niciun caz nu renunț la teatru. În prezent pregătim un nou spectacol la Teatrul „Constantin Tănase”. Voi juca în continuare, și nu numai la „Constantin Tănase. Cu sănătatea sunt așa și așa. Sincer vă zic, nu sunt bine. Și totul se trage de când am fost infectat cu COVID, din păcate. Voi face săptămâna viitoare un set de analize și vom vedea ce va fi”, declara actorul în urmă cu câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: