Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Osvaldo Rios, actorul din „Kassandra”. Fanii sunt șocați de cum arată acesta la 60 de ani

Cum arată acum Osvaldo Rios, actorul din „Kassandra”. Fanii sunt șocați de cum arată acesta la 60 de ani

GALERIE FOTO (8) Cum arată acum Osvaldo Rios, actorul din Kassandra.

Cum arată acum Osvaldo Rios, actorul din „Kassandra”. Este unul dintre cei mai apreciați actori din telenovelele venezuele. În urmă cu mai bine de 30 de ani, Osvaldo Rios a fermecat toate femeile cu zâmbetul său și cu fizicul atractiv. Majoritatea îl cunosc după ce au urmărit serialul de succes „Kassandra”. Ce face și cum arată acum actorul în vârstă de 60 de ani?

Cum arată acum Osvaldo Rios, actorul din „Kassandra”. Fanii sunt șocați de cum arată acesta la 60 de ani

Cum arată acum Osvaldo Rios, actorul din „Kassandra”. Au trecut 29 de ani de la serialul iconic Kassandra, iar actorul portorican Osvaldo Rios, arată senzațional la 60 de ani. La începutul anilor ’90, actorul cucerea toate femeile, fiind considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați din industrie. Osvaldo Rios a primit unul dintre cele mai bune roluri ale sale în telenovela „Kassandra”, unde a jucat rolul principal, alături de Corraima Torres. Deși a mai avut și alte proiecte de-a lungul anilor, niciunul nu a avut același succes.

Pe 25 octombrie, Osvaldo va împlini vârsta de 61 de ani, dar cu toate astea, femeile sunt fermecate în continuare de actor. Mulți ar spune că este de nerecunoscut, dar fanii săi adevărați îl recunosc pe Rios, datorită șarmului care nu i-a dispărut. Deși timpul și-a pus amprenta asupra fizicului său, Osvaldo Rios a rămas la fel de atrăgător. Actorul este activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează numeroase imagini sexy, la bustul gol. Actorul este pasionat de sport având un stil de viață sănătos. Este mereu cu zâmbetul pe buze, iar în prezent, Osvaldo Rios este implicat în numeroase acțiuni caritabile.

Cuceririle lui Osvaldo Rios

Cu șarmul și zâmbetul său special, Osvaldo Rios a cucerit-o și pe faimoasa Shakira. În 1996, artista s-a iubit cu celebrul actor, care era cu 17 ani mai în vârstă ca ea. Cu toate astea, povestea de iubire a durat opt luni. Se pare că părinții Shakirei erau nemulțumiți de actor, mai ales că, la acea vreme, era acuzat de violență domestică asupra fostei iubite, Daisy Annette Santiago. De asemenea, au existat zvonuri conform cărora actorul ar fi fost violet și cu celebra artistă. „M-am purtat cu ea ca un prinț. Majoritatea cântecelor de pe albumul Donde estan los ladrones mi le-a dedicat și nu dedici melodii cuiva care te maltratează”, a declarat Osvaldo Rios.

Osvaldo si Shakira

Osvaldo Rios s-a născut în Puerto Rico, fiind căsătorit de trei ori. Prima căsătorie a avut loc în 1986, cu Sully Diaz, dar după câteva luni au divorțat. A doua căsnicie a durat din 1990 în 1993, cu Carmen Dominicci, iar a treia căsătorie a fost cu Geraldine Fernandez, din 2000 în 2004. De câțiva ani, actorul trăiește o poveste de dragoste alături de Lu Rodroguez. De Ziua Îndrăgostiților, Osvaldo i-a făcut o declarație de dragoste iubitei lui. „Lu Rodriguez, frumoasa mea, în săptămâna iubirii, dă-mi voie să îți spun că TE IUBESC. Sunt norocos să te am alături”, i-a transmis Osvaldo Rios lui Lu Rodriguez. Celebrul actor este tatăl a trei copii, Giuliano, Osvaldo și Alessandro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: