Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Îți amintești de Elrond din ”Stăpânul inelelor”? Iată cum arată actorul Hugo Weaving la 19 ani de la lansarea filmului

Îți amintești de Elrond din ”Stăpânul inelelor”? Iată cum arată actorul Hugo Weaving la 19 ani de la lansarea filmului

Hugo Weaving-Elrond

Elrond este unul dintre cele mai puternice personaje din trilogia „Stăpânul inelelor”,  din tărâmul elfilor. Hugo Weaving este actorul care l-a interpretat pe celebrul personaj. În prezent, are 60 de ani și nu ai spune că a făcut parte din aventura care a cucerit milioane de oameni. Asta pentru că în realitate este foarte diferit.

Îți amintești de Elrond din ”Stăpânul inelelor”? Iată cum arată actorul Hugo Weaving la 19 ani de la lansarea filmului

Hugo Weaving, actorul care l-a interpretat pe Elrond în ”Stăpânul inelelor”, are 60 de ani în prezent și este total diferit față de cum apare în filmul de aventură. Bătrânețea începe să i se citească pe chip, iar barba și părul au început să i se cărunțească.

De altfel, aflați că Hugo Weaving este căsătorit cu  Katrina Greenwood, iar împreună au doi copii: Samara Weaving, Morgan Weaving. ”Stăpânul inelelor” nu este singurul film în care a jucat Hugo Weaving, ci a mai avut roluri în pelicul importante precum: rolul agentului Smith în trilogia Matrix sau un rol în V de la Vendetă.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Hugo Weaving a avut epilepsie

În adolescență, Hugo Weaving s-a confruntat cu epilepsia. Cu timpul, a reuși să scape de această boală. La 18 ani doctorii l-au declarat vindecat. Însă, Hugo are în continuar frică de boală și refuză să se urce la volanul mașinii, pentru a conduce. Îi este teamă ca în timpul mersului să nu-l apuce o criză de epilepsie. S-a zvonit la un moment dat că ar avea o avere estimată la aproximativ 30 de milioane de dolari.

Hugo Weaving has no interest in doing another Lord of the Rings

Biografie Hugo Weaving

Actorul este originar din Ibadan, Nigeria, Africa de Vest. S-a născut la 4 aprilie 1960, la Spitalul de predare al Universității din Ibadan.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Ulterior s-a mutat cu familia în Marea Britanie. Mama lui, Anne a fost profesoară și ghid turistic, iar tatăl lui a fost un om de știință în domeniul cercetării și în domeniul seismologiei. Nu este singur la părinți. Mai are 2 frați și o soră.

Hugo Weaving

Hugo Weaving si sotia lui

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: