Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Peggy din serialul „Familia Bundy”. Katey Sagal este de nerecunoscut!

Cum arată acum Peggy din serialul „Familia Bundy”. Katey Sagal este de nerecunoscut!

GALERIE FOTO (11)Cum arată acum Peggy din serialul _Familia Bundy_

Cum arată acum Peggy din serialul „Familia Bundy”. În urmă cu mai bine de trei decenii, Familia Bundy era unul dintre cele mai de succes sitcomuri americane care au cucerit inimile tuturor oamenilor. Anii au trecut, iar actorii care le-au adus zâmbetul pe buze românilor au ajuns la vârsta a treia. Katey Sagal, actrița care i-a dat naștere personajului Peggy Bundy a ajuns la 67 de ani, fiind de nerecunoscut.

Cum arată acum Peggy din serialul „Familia Bundy”. Katey Sagal este de nerecunoscut!

Cum arată acum Peggy din serialul „Familia Bundy”. Cu toate că au trecut ani de zile de când a fost difuzat primul episod din serialul de succes „Familia Bundy”, oamenii nu au uitat de actorii care le-au făcut momentele mai frumoase. Cu siguranță nu o putem pe Peggy Bundy, soția lui Al Bundy, personaj interpretat de actrița Katey Sagal. Peggy făcea furori cu formele sale voluptoase, hainele mulate și atitudinea sa detașată.

Însă, ceea ce putem spune este faptul că actrița nu avea nimic în comun cu personajul său, iar odată cu trecerea anilor, Katey a ajuns de nerecunoscut. Cu toate că a primit mai multe roluri în diferite filme, Katey nu a reușit să depășească succesul cunoscut în „Familia Bundy”. În luna ianuarie, Katey Sagala a împlinit 67 de ani, iar până acum a avut nici mai mult și nici mai puțin de patru căsnicii și este mama a trei copii . Cu toate că are peste 60 de ani, vedeta are o siluetă fără cusur, și pare adepta stilului relaxat și preferă hainele casual-chic. Spre surprinderea tuturor, Katey nu are intervenții estetice, preferând o îmbătrânire naturală.

Actrița a avut parte de multe evenimente tragice

În urmă cu câțiva ani, Katey a mărturisit că tinerețea sa a fost una tumultuoasă, marcată de abuzul de substanțe interzise și morțile tragice ale părinților ei. Aceasta și-a pierdut mama la 20 de ani, din cauza unei afecțiuni cardiace, iar la numai cinci ani diferență, tatăl actriței, cel care a încurajat-o să se lanseze în showbiz, a murit din cauza unor leziuni craniene cauzate de elicele unui elicopter.

Katey a povestit că de-a lungul carierei, s-a lăsat purtată de valul celebrității și a consumat ciuperci, cocaină și acid, dar și mult alcool. După ce a fost internată și a făcut terapie la Alcoolicii Anonomi, a reușit să își schimbe stilul de viață. De asemenea, în 1991 actrița a rămas însărcinată în timpul filmărilor, dar în luna a 8-a de sarcină, aceasta și-a pierdut copilul. Katey a recunoscut că a fost un moment dureros, dar în 1994 a rămas însărcinată și a adus pe lume primul ei copil. ”Când un copil se naște mort, în 60% din cazuri se spune că este voința lui Dumnezeu, nu există niciun motiv medical. Dar nu puteam să accept asta. Mă întrebam ce am făcut greșit”, a declarat Katey Sagal. Katey a scos o carte autobiografică în care recunoaște că a făcut parte din miile de femei cu care s-a culcat Gene Simmons, membru al formației The Kiss.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: