Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Faima a distrus-o! Cum arăta Selena Gomez dependentă de alcool și droguri

Faima a distrus-o! Cum arăta Selena Gomez dependentă de alcool și droguri

Selena Gomez a pierdut lupta cu kilogramele

Faima a fost dăunătoare pentru multe dintre vedetele care au strălucit, de-a lungul timpului, pe covorul roșu de la Hollywood. Le-a cauzat dependență de alcool și droguri, unora dintre ele. I s-a întâmplat și celebrei artiste internaționale, Selena Gomez. Iată cum arăta Selena Gomez când se confrunta cu aceste vicii.

Faima a distrus-o! Cum arăta Selena Gomez dependentă de alcool și droguri

Selena Gomez este una dintre cele mai îndrăgite artiste internaționale. Piesele sale au cucerit inimile a milioane de oameni, dar toată această faima i-a cauzat și probleme în viață. Selena Gomez a ajuns să arate deplorabil, la un moment dat, din cauza dependenței de alcool și substanțe interzise. Într-un final, a reușit să învingă acest obstacol și să-și surprindă fanii la fel de plăcut.

Jelena fever forever - J.F.F

Apropiații cântăreței spun că s-a confruntat cu o astfel de situație, influențată fiind de fostul ei iubit, Justin Bieber, care a avut probleme cu legea din cauza drogurilor.

Selena Gomez pretends to croon into a hairbrush as she lip syncs her song Vulnerable in the bathroom | Daily Mail Online

“Nu stiu daca Justin Bieber a invatat-o pe Selena sa se drogheze sau daca a inceput ea, din proprie initiativa, pentru a putea faca presiunii la care este supusa. Habar nu aveam ca se drogheaza. Un lucru e clar, insa: nu era prima oara cand facea asta. Stia bine ce face”, a povestit un amic de al Selenei.

Exponen a Justin Bieber y Selena Gomez comprando drogas; el video que nunca se hizo viral - Radio Turquesa Noticias

Selena Gomez a fost internată într-un centru de dezintoxicare

Familia Selenei a observat-o pe artistă că nu este în cea mai bună stare și a internat-o, în anul 2014, într-un centru de reabilitare, din Arizona. Acolo, Selena a reușit să învingă dependența de alcool și droguri.

Însă, familia neagă că Selena a fost dusă într-un astfel de loc, din cauza unor astfel de probleme și spune că artista a avut nevoie să se redescopere.

”Prietenii si familia au devenit din ce in ce mai ingrijorati in legatura cu faptul ca ar putea exista probleme serioase cu Selena. Mai ales parintii ei au vrut sa o ajute si au incurajat-o sa mearga la reabilitare„, a spus o sursa pentru RadarOnline.com.

Selena Gomez și-a revenit după ce a fost externată

Odată ce a ieșit din centrul de dezintoxicare, Selena Gomez a fost surprinsă de paparazzi într-o formă mult mai bună, alături de o prietenă. Datorită renunțării la viciul băuturii și a dependenței de droguri, Selena Gomez s-a reîntors pe scenă așa cum o făcea și înainte de probleme.

Selena Gomez l-a acuzat pe Justin Bieber de abuz emoțional

Cei doi artiști au fost împreună din 2011 până în 2018. În cele din urmă, Selena a pus piciorul în prag și s-a despărțit de cel pe care l-a acuzat de abuz emoțional, potrivit unsitedemuzica.ro.

„Pentru mine vulnerabilitatea este un punct forte. Și pe măsură ce am crescut în acest spațiu haotic, a trebuit să învăț cum să fiu dură și puternică, dar nu sunt acel gen de persoană. Și am tot dreptul să fiu: de la 7 ani până la 27 de ani, am lucrat continuu și s-au spus cele mai oribile lucruri despre mine, timp în care am fost expusă prea mult. Da, am fost abuzată emoţional şi a trebuit, ca adult, să găsesc o modalitate de a înţelege acest lucru. Nu-mi doresc să vorbesc toată viaţa despre asta, dar sunt mândră de faptul că acum mă simt mai puternică ca niciodată şi că am găsit o modalitate de a depăşi această traumă”, a spus artista.

Adevaratul motiv pentru care Selena Gomez s-a despartit de Justin Bieber. Marturisirea a fost facuta chiar de cantaret | Bake Off Romania | ProTv

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: