Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Nu o mai recunoști din cauza operațiilor estetice! Actrița Hunter Tylo este criticată pentru aspectul fizic

Nu o mai recunoști din cauza operațiilor estetice! Actrița Hunter Tylo este criticată pentru aspectul fizic

GALERIE FOTO (3)

Actrița Hunter Tylo (58 de ani), cunoscută pentru rolurile din seriale celebre precum: ”Baywatch”, ”The Bold and Beautiful”, ”The Nanny” sau „Fiica Maharajahului”, a devenit ținta criticilor. Asta din cauza operațiilor estetice la care a apelat de-a lungul timpului. Presa internațională scrie că Hunter Tylo și-a pierdut din naturalețea și frumusețea prin care seducea inima oricărui bărbat.

Nu o mai recunoști din cauza operațiilor estetice! Actrița Hunter Tylo este criticată pentru aspectul fizic

Operațiile estetice reprezintă, adesea, un eșec pentru multe femei dornice ce a-și menține frumusețea. Obsesia de a arăta mereu bine le face să exagereze cu vizita la medicul estetician și așa ajung să aibă un fizic hidos. I s-a întâmplat și acriței Hunter Tylo, care la cei 58 de ani este de nerecunoscut, din cauza modificărilor pe care și le-a făcut de-a lungul vremii, potrivit Hot Arena.

Hunter Tylo Plastic Surgery Before and After Pictures - Celebrity Plastic Surgery | Celebrity plastic surgery, Plastic surgery, Plastic surgery photos

Tot din cauza intervențiilor chirurgicale de înfrumusețare, Hunter Tylo a ales să nu participe, la un moment dat, la o întrunire a colegilor din  ”The Bold and Beautiful ( cunoscut în țară ca Dragoste și Putere)”, de teamă că-și va atrage reacții negative.

Hunter Tylo Plastic Surgery – Everything Gone Wrong

 

Presa internațională scrie că Hunter și-a pierdut aspectul fizic plăcut prin proceduri precum:  lifting facial, rinoplastie, injecții cu botox, implanturi în pomeți, mărire de buze. Cu una dintre acestea a avut și o problemă, din cauză căreia a trebuit să apeleze iar la bisturiul doctorului estetician.

Stars Cosmetic Surgery: Hunter Tylo Plastic Surgery Boob Jobs, Facelift, Nose Job and Botox Injections Before and After

Datorită frumuseții sale a avut succes în carieră

Ochii săi albaștri au fermecat inimile multor bărbați. La început de drum, s-a făcut remarcată nu doar prin talentul său actoricesc, ci și printr-o frumusețe de nedescris. I s-a propus să fie model și așa a ajuns să semnze primele contracte ca şi model la 18 ani.

The Bold And The Beautiful actress Hunter Tylo's face looks to have undergone radical cosmetic surgery at Monte Carlo DailyTelegraph June 14, 2012 8:15pm anonymous-non-premium-pixel SHE is a very familiar face to millions of soap fans from over two ...

Tot la această vârstă, se căsătorește cu Tom Morehart, împotriva părinților ei, care i-au impus să nu facă acest lucru. Hunter însă, nu i-a ascultat și chiar a ajuns să-l facă tată pe acesta. Dar, după patru ani de mariaj, actrița s-a îndrăgostit de un producător și și-a părăsit soțul. Producătorul a fost cel care i-a deschis multe uși în lumea filmului. S-a căsătorit cu el și și-a schimbat și numele, devenind Hunter Tylo. Au urmat mai apoi ani în care s-a remarcat prin multe roluri din filme şi seriale de televizune.

5 Reasons 'Bold and the Beautiful' Needs Taylor Hayes Back Now - Where is Hunter Tylo? | Soap Dirt

Nu a durat mult nici relația cu producătorul. A avut apoi mai multe încercări de relație cu bărbați precum:  Lorenzo Lamas, Corey Cofield, Gerson Archila. Cu acesta din urmă a fost împreună din 2009, până în 2018, dar au divorțat, în cele din urmă și de el. Actriţa a fost mamă a patru copii, insă unul a murit într-un accident.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: