Redactia.ro
Home » Sport » Cum arată acum Simona Halep, după operaţia estetică de rinoplastie. Jucătoarea, foarte mândră de noul ei look

Cum arată acum Simona Halep, după operaţia estetică de rinoplastie. Jucătoarea, foarte mândră de noul ei look

GALERIE FOTO (9) Anunțul momentului despre verdictul Simonei Halep. Care sunt ultimele detalii despre decizia de la TAS

Pe 12 septembrie, Simona Halep anunţa că a decis ă se opreze la nas deoarece acuza probleme mare de respirație. Cu această ocazie, medicul i-a făcut şi o intervenţie estetică.

La două spătămâni de la operație, Simona Halep s-a recuperat complet, a dat jos bandajele de la nas și a postat o poză pe instagram cu noul ei look.

Halep, bucuroasă că şi-a rezolvat o mare problemă

Jucătoarea noastră ar fi plătit în jur de 5.200 de euro pentru intervenția chirurgicală la nas. Foartă mândră de noul ei aspect, Simona Halep a postat, în online, imagini cu noua ei „faţă”.

Sportiva de 30 de ani a spus că a apelat la această intervenţie chirurgicală şi pentru a frezolva problemele respiratorii.

Salut! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală.

Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică. De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic. Ne revedem curând pe terenul de tenis„, a scris Simona Halep, într-un Story publicat pe contul său de Instagram, despre operație.

Simona a divorţat de Toni Iuruc

La nici un an de la cununia civilă, Toni Iuruc și Simona Halep au decis să divorțeze. Omul de afaceri a confirmat separarea de jucătoare de tenis, deși inițial încercase să evite răspunsul. Toată lumea a fost uimită când a aflat că cei doi s-au despărțit înainte de nuntă.

Pe una dintre rețelele de socializare, Dana Budeanu a postat știrea despre divorțul Simonei Halep și a transmis, în mod ironic, că ea credea în povestea lor de dragoste. „Dragoste la prima vedere. Cine ar fi crezut? Eu! Bravo! Du-te cu iubirea”, a scris creatoarea de modă pe contul său de Facebook.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie 2021, în Constanța. Cununia religioasă și petrecerea de după nuntă erau programate peste numai două luni, pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: