Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Anda Adam când a debutat. Este de nerecunoscut. Iată primul videoclip cu trupa RACLA

Cum arăta Anda Adam când a debutat. Este de nerecunoscut. Iată primul videoclip cu trupa RACLA

anda adam inceput

S-a făcut remarcată pe când avea doar 16-17 ani și obișnuia să cânte cover-uri ale melodiilor internaționale. Cu o prezență scenică impresionantă, Anda Adam s-a făcut destul de repede remarcantă. Iată cum arăta la debutul său în muzică!

Unde s-a făcut remarcată Anda Adam pentru prima oară

Prima ei apariție în cadrul unei emisiuni datează de pe la începutul anilor 90. Era vorba despre o emisiune a unui post de televiziune privat, ce emitea de la subsolul Facultății de Jurnalism din București. Show-ul promitea a descoperi tinere talente, iar Anda Adam a fost una dintre ele. Pe atunci, era o tânără aspirantă, cu calități vocale remarcabile și un fizic impresionant. Fiecare interpretare a sa era urmată de ropote de aplauze. Toți îi admirau curajul, tenacitatea, dar și faptul că dădea bine „pe sticlă”.

Primul videoclip cu R.A.C.L.A. Cum arăta pe atunci?

Artista a făcut primii pași în muzică tocmai în 1999, când a lansat o piesă cu trupa R.A.C.L.A. Melodia „Nu te-am uitat” i-a dus pe toți pe culmile succesului și i-au asigurat Andei Adam intrarea în piața muzicală.

Pe atunci, Anda Adam purta un machiaj destul de strident, cu buze bine conturate și cu gene bine evidențiate. Între timp, look-ul său a evoluat destul de mult, artista încercând mai multe stiluri, atât vestimentare, cât și în materie de beauty.  Printre cele mai de succes piese ale sale se numără „Selecta”, compusă de Marius Moga, dar și „Străina”, care este destul de recentă.

Zilele trecute, s-a aflat că Anda Adam va divorța de soțul și tatăl copilului ei, Sorin. O sursă din anturajul vedetei a confirmat despărțirea: ”S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și, tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: