Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Andreea Bălan în costum de baie! Artista a slăbit considerabil

Cum arată Andreea Bălan în costum de baie! Artista a slăbit considerabil

Cum arată Andreea Bălan în costum de baie! Artista a slăbit considerabil

Cum arată Andreea Bălan în costum de baie! Blondina a slăbit considerabil și are un trup fără cusur, fanii reacționând imediat la fotografie.

Cum arată Andreea Bălan în costum de baie! Artista a slăbit considerabil

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc, cu un număr uriaș de urmăritori pe rețelele de socializare. Artista își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, postând fotografii în tot felul de ipostaze.

Artista nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus și a avut mereu o siluetă care a stârnit invidia multor femei. Blondina a slăbit considerabul și are un trup fără cusur. Recent, Andreea Bălan a publicat o poză în care este îmbrăcată într-un costum de baie alb, în valurile mării. Fanii nu au contenit cu laudele la adresa ei, artista arătând impecabil, în ciuda faptului că a născut de două ori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)


”Uauuuu cea mai sexy mămică. Îmi vine să te iau acasă la mine…. cu tot cu copii, cățel, pisic.”/ ”Superbăă! frumoasă esti dar de la un timp schimbată mult, asta se vede in poze in tot, esti mai sigura pe tine si sti ca iesti puternică si asta te face si mai frumoasă cu siguranta. Tot înainte”/ ”Ești o femeie foarte puternica și care rezista la greu ,ai născut doua fetite surpebe și fericite deoarece tu esti o eroina”, sunt doar câteva din comentariile primite de artistă pe pagina sa de Instagram.

De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Bălan și Tiberiu Argint

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele omului de afaceri, Tiberiu Argint. Cei doi și-au păstrat relația de dragoste departe de ochii lumii, iar artista declara că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Cu toate astea, se pare că povestea lor de iubire a ajuns la final. De câteva săptămâni se zvonește că artista s-a despărțit de iubitul ei, iar motivul ar fi George Burcea.

Chiar dacă speculațiile legate de despărțirea nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi, pozele de cuplu ale acestora au dispărut de pe rețelele de socializare, semn că între aceștia există anumite probleme. Conform spuselor unui apropiat al celor doi, problemele în relație ar fi apărut după în mediul online au fost postate câteva imagini cu George Burcea alături de sora lui Tiberiu Argint, Sonia Argint. Cei doi au participat la un eveniment, unde nu au ezitat să interacționeze, iar acest lucru ar fi supărat-o extrem de tare pe Andreea Bălan.

„Andreea a mers atât de departe, încât i-a cerut Soniei să șteargă pozele cu George de pe Instagram. I-a spus că s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora lui Tibi i-a explicat că ea nu se implică în astfel de lucruri, că pur și simplu s-au întâlnit la un eveniment, au schimbat câteva cuvinte și au făcut două poze împreună. Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat. Asta l-a îndepărtat mult pe Tibi.”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: