Redactia.ro
Home » Sport » Cum arată Aurelia Dobre la 48 de ani. Fosta gimnastă nu și-a pierdut abilitățile sportive extraordinare

Cum arată Aurelia Dobre la 48 de ani. Fosta gimnastă nu și-a pierdut abilitățile sportive extraordinare

GALERIE FOTO (6) Cum arată Aurelia Dobre la 48 de ani.

Cum arată Aurelia Dobre la 48 de ani. Fosta campioană mondială la gimnastică arată senzațional! Aurelia Dobre a renunțat la gimnastică de foarte mulți ani, dar face tot posibilul să se mențină în formă. Sportiva are o energie debordantă și demonstrează în continuare că nu și-a pierdut abilitățile de mare gimnastă.

Cum arată Aurelia Dobre la 48 de ani. Fosta gimnastă nu și-a pierdut abilitățile sportive extraordinare

Cum arată Aurelia Dobre la 48 de ani. Are aproape 50 de ani, dar nimic nu-i stă în cale fostei gimnaste. Aurelia Dobre a renunțat la gimnastă de foarte mult timp, dar reușește să se mențină în formă și rezultatele sunt vizibile. Fosta sportivă este în prezent antrenoare și coregrafă și se antrenează alături de elevele sale, motiv pentru care are un trup de invidiat. Aurelia are o energie specială pe care le-o transmite cursanților săi, având aceleași abilități sporitive care, cu ani în urmă, i-au adus succesul.

Ani la rând, Aurelia Dobre a fost cea mai tânără campioană mondială din lume, iar în 1987, a devenit campioană mondială la gimnastică artistică. Tot atunci, a câștigat titlul mondial la bârnă și două medalii de bronz la sărituri și sol. Mai mult, Aurelia Dobre a fost vicecampioană olimpică cu echipa României la Olimpiada de la Seul din 1988, fiind inclusă pe Hall of Fame. Aurelia Dobre a făcut parte din clubul gimnastelor de nota 10 din țară. A fost nevoită să renunțe la gimnastică din cauza unor accidentări grave și a emigrat în Statele Unite ale Americii.

Cu toate că a renunțat de ani buni la acest sport, Aurelia Dobre este foarte cunoscută în mediul online. Aceasta este activă pe pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii ei numeroase exerciții de gimnastică executate chiar de ea.

Aurelia Dobre s-a născut pe 16 noiembrie 1972 și a început gimnastica în anul 1978. S-a retras în 1990, iar un an mai târziu s-a căsătorit cu Boz Mofid, împreună cu care are patru copii, Cyrus, Darius și gemenii Lucas și Marcus.

Copiii Aureliei Dobre sunt vedete pe Internet

Cei patru băieți ai fostei gimnaste sunt vedete pe Internet, datorită stilului de viață luxos și al pasiunii pentru dans. Aceștia sunt cunoscuți drept Dobre Brothers și au peste 10,5 milioane de abonați pe Youtube, acolo unde postează numeroase clipuri amuzante, iar pe TikTok au 30,4 milioane de urmăritori și peste 842 de milioane de aprecieri.

Aurelia Dobre impreuna cu baietii ei

Băieții Aureliei Dobre au făcut o avere imensă din mediul online. Aceștia au reușit să adune 18 milioane de dolari din diferite colaborări pe rețelele de socializare. Potrivit SocialBlade, Lucas și Marcus produc între 33.000 și 531.000 de dolari pe lună, în timp ce Darius și Cyrus câștigă lunar între 16.000 și 250.000 de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: