Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa Andreei Marin în pragul Sărbătorilor de Iarnă? Imagini inedite

Cum arată casa Andreei Marin în pragul Sărbătorilor de Iarnă? Imagini inedite

Casa Andreei Marin a fost decorată în spiritul sărbătorilor de iarnă. În fiecare colțișor al locuinței ei se poate vedea câte un detaliu care să ne introducă în atmosfera Crăciunului. Așezată lângă brad, Andreea Marin privea un glob cu chipul Violetei, fetița sa, și a dezvăluit ce înseamnă pentru ea Violeta, dar și partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu.

Cum arată casa Andreei Marin în pragul sărbătorilor de iarnă

Atmosferă magică în casa Andreei Marin, care a fost decorată în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fiecare colțișor al locuinței ei arată ca deprins din povești. Prezentatoarea s-a așezat lângă brad, cu un globuleț în mână cu chipul Violetei și a dezvăluit fanilor de pe Instagram ce înseamnă pentru ea sărbătorile de iarnă, potrivit Click.ro.

Andreea Marin a dezvăluit fanilor de pe Instagram că în această lună Violeta, fetița ei, își va sărbători ziua de naștere. Cu toate că Violeta s-a tranformat într-o adevărată domnișoară, Andreea spune că o vede tot ca pe o ”fetiță”. De altfel, prezetatoarea a mărturisit că are păstrate multe lucruri de când Violeta era mică, inclusiv chipul ei, inscripționat pe un glob.

Foto: Instagram

„În fiecare an, în preajma zilei de naștere a fetiței mele, casa noastră se îmbracă se sărbătoare. Tot o fetiță o vede mami, chiar dacă e adolescenta cu ochi senini înaltă aproape cât mine astăzi, și mereu așez în brad globul pictat cu chipul ei de când era un boț de omuleț ce nu știa încă să meargă. Am păstrat și pantofiorii ei de catifea din primul anișor de viață, mi-au fost atât de dragi și le stă bine așezați pe ghirlanda de brad ce împodobește intrarea în casă, ai spune că sunt decorațiuni inedite pregătite de un iscusit creator pentru pomul de iarnă. Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat în toți acești ani, înseamnă un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate împreună, scriu în chip minunat, istorioara vieții mele si a celor dragi”, scrie Andreea Marin.

Foto: Instagram

Andreea Marin: ”Adrian Brâncoveanu, bărbatul sufletului meu”

Totodată, Andreea Marin a precizat că la decorarea întregii case a contribuit toată familia, inclusiv ”bărbatul sufletului ei”, Adrian Brâncoveanu.

”Azi noapte, până târziu, mi-a fost atât de drag sentimentul de a pregăti cea mai caldă atmosferă pentru sărbătorile ce ne așteaptă acasă, noi trei, fiecare cu misiunea sa: Violeta pregătea jocuri tăiate în hârtie colorată, eu decoram brazii mici și dolofani aduși de bărbatul sufletului meu (n.r. Adrian Brâncoveanu), iar el împodobea aleea și intrarea în casă”, a mai scris Andreea Marin pe Instagram.

În postarea de pe rețelele de socializare, Andreea Marin a făcut referire și la ”blănoșii” din curte care s-au cățărat pe pervaz pentru a privi în curte.

”Blănoșii noștri ne supravegheau, Rocky de afară, cățărat pe pervaz, locul lui preferat, Lady de lângă foc, iar una dintre cele două pisici, curioasă sub brad. Păsărelele acompaniau muzica sărbătorilor de iarnă, care sunt mai multe la noi: după ce a fost Sfântul Andrei, urmează ziua Violetei și apoi vine ziua mea, Crăciunul, finalul de an…Tot ce-mi doresc e să ne bucurăm de toate împreună, sănătoși, cu iubire și credință. Vă îmbrățișez cu inima!”, a încheiat Andreea Marin postarea.

Foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: