Redactia.ro
Home » TV » Cum arată casa modernă în care locuiește Liviu Vârciu. FOTO + VIDEO

Cum arată casa modernă în care locuiește Liviu Vârciu. FOTO + VIDEO

GALERIE FOTO (5) Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a reușit după patru ani să își ridice case visurilor sale. Acesta a muncit foarte mult pentru a putea ajunge acolo și a făcut multe sacrificii. Iată cum arată casa faimosului Liviu Vârciu.

Cum arată casa lui Liviu Vârciu, după patru ani de muncă

Liviu Vârciu și-a văzut visul cu ochii, după patru ani în care a muncit la foc continuu pentru a vedea ridicată casa visurilor sale. Acesta a făcut foarte multe sacrificii pentru a avea propria sa locuință și a fost ajutat de mai mulți oameni. Părinții lui și-au vândut casa din Constanța și cu banii obținuți de aceștia pe teren, Liviu Vârciu a cumpărat spațiul pentru vila sa din Băneasa. Ei s-au mutat la București, în apartamentul pentru care a făcut credit în vremea căsniciei cu Adelina Pestrițu. El a rămas cu rata și se descurca foarte greu cu bani când a decis să vrea să își facă propria casă.

Liviu Vârciu a primit ajutor și din partea lui nea Marin, celebra gazdă de la Antena 1. Nea Marin i-a împrumutat lui Liviu Vârciu nu mai puțin de 50.000 de euro.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gură lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Varciu la Antena Stars.

Ulterior, Liviu Vârciu a putut să își achite datoria datorită contractelor de publicitate și celor de televiziune.

Vila lui Liviu Vârciu este tot ce ți-ai putea dori. Are și cinema

Pentru că a durat patru ani să o facă, Liviu Vârciu a vrut ca vila sa să fie perfectă. Astfel, ea nu duce lipsă de jacuzzi, dar nici de o sală de cinema. Are nu mai puțin de cinci dormitoare în toate cele trei etaje.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a declarat Liviu Vârciu despre noua casă, de care este foarte încântat.

”A ieşit exact cum mi-am dorit, nu-i lipseşte nimic. De patru ani, nu am mai plecat în niciun concediu, ca s-o termin”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: