Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume. O noapte costă 60.000 de dolari

Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume. O noapte costă 60.000 de dolari

Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume. O noapte costă 60.000 de dolari

Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume. Prețul unei astfel de camere este de 60.000 de dolari pentru o singură noapte. 

Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume. O noapte costă 60.000 de dolari

Atunci când alegem să călătorim în locuri extravangante, este clar că alegem să ne cazăm în hotelul de lux, care să aibă toate condițiile. Însă de multe ori, aceste camere costă o mulțime de bani și nu oricine își poate permite să plătească pentru o singură noapte mii de dolari. Există și camere de hotel care sunt exagerat de scumpe. Iată cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume.

Cea mai scumpă cameră de hotel din lume costă 60.000 de dolari pe noapte și a fost prezentată, recent, într-un videoclip care face furori în mediul online. Aceasta se află în Dubai. Pentru o noapte în „Royal Bridge Suite” din celebrul hotel Atlantis the Palm, vizitatorii trebuie să plătească nu mai puțin de 60.000 de dolari. Printre cei care s-au bucurat de luxul fabulos a fost nimeni alta decât Kim Kardashian, scrie impact.ro.

”Aceasta este intrarea într-o cameră de hotel de 60.000 de dolari pe noapte. Priviți tavanele, toate sunt pictate de mână, iar tematica este viața sub apă”, a explicat bloggerul în videoclip.

Patru majordomi care sunt mereu la dispoziția celui cazat acolo, o cameră de masaj în care se pot petrece ore în șir, în orice zi, la orice oră, un living uriaș cu un televizor cu diagonală de 100 de inchi – adică 254 de centimetri -, un pian, o cameră cu o masă de biliard și un bar și o priveliște spectaculoasă. Tematica subacvatică se regăsește în cele mai mici detalii, de la candelabrul în formă de meduză până la coloanele îmbrăcate în solzi din „sufragerie”. Evident, în cea mai scumpă cameră de hotel, ceasul de pe perete nu avea cum să nu fie un Rolex.

”Tot ce strălucește este chiar aur”

Turul continuă cu o zonă în care sunt camerele majordomilor și, probabil, o bucătărie. Urmează apoi în „prima cameră de oaspeți” care, deși este decorată cu mobilă superbă, nu pare să justifice prețul. Spectacolul începe, însă, în dormitorul principal.

„Dormitorul principal nu e din lumea asta! N-am mai văzut așa ceva până acum. Are șase anexe doar ale lui: două băi, două dressing-uri și două birouri – pentru el și ea. Știți cine a dormit în patul ăsta? Kim Kardashian! Nu știu dacă a fost și Kanye, dar Kim K sigur a fost cazată aici.”

Baia principală arată ca un adevărat templul. Tavanul înalt, cu detalii pictate de mână, marmura și…aurul! „Apropo, absolut tot ce vedeți auriu aici este chiar făcut din aur, de la mânerul de la vasul de WC și bideu, suporturile de prosop și chiar și săpunul de la chiuvetă, toate sunt din aur de 22 de karate.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: