Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Dana Rogoz în costum de baie! Actrița este fabuloasă după două sarcini FOTO

Cum arată Dana Rogoz în costum de baie! Actrița este fabuloasă după două sarcini FOTO

GALERIE FOTO (5)

La cei 35 de ani și după două sarcini, Dana Rogoz are un trup de adolescentă! Actrița a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în costum de baie, în care i se poate vedea silueta de invidiat.

Cum arată Dana Rogoz în costum de baie! Actrița este fabuloasă după două sarcini FOTO

Dana Rogoz face furori printre internauți, după ce s-a fotografiat în costum de baie. Asta pentru că a arătat tuturor că are o siluetă impecabilă, fără pic de grăsime sau celulită. Rar o vezi pe actriță într-o astfel de ipostază! Iată mai jos imaginile prin care și-a cucerit fanii:

Foto: Dana Rogoz în costum de baie, sursa Instagram 

”Cum să arăţi atât de splendid, după ce ai dat naştere a doi copii?! Mirific/”Acesta numesc eu un corp ideal, mai ales după două naşteri. Bravo, fată!”, i-au scris unii fani  actriței. Cel care a convins-o să se lase fotografiată în toată splendoarea ei este soțul său, Radu Dragomir.

”Radu are foarte multe calitati, iar printre ele este si aceea de a ma face sa ma simt bine in pielea mea. Nu e deloc putin lucru, tinand cont ca ani la randul, prin adolescenta, nu ma simteam deloc confortabil aparand in costum de baie pe plaja sau la o filmare pentru serial, de exemplu. Asadar, impreuna cu el am realizat acest video si sper sa va placa. (…) Pana atunci, vreau sa ii mai spun si asa, public, MULTUMESC lui Radu, pentru ca e alaturi de mine in tot.”, a scris Dana Rogoz pe pagina sa de Instagram.

Dana Rogoz, mama Liei și a lui Vlad

Dana Rogoz este mama unei băiat, Vlad Luca Dragomir, și a unei fetițe, Lia Dragomir, pe care îi are împreună cu soțul său, Radu Dragomir. Dana Rogoz este mândră de copiii săi și și-ar dori să petreacă mai mult timp cu ei, dar nu reușește, deoarece este foarte ocupată cu profesia sa de actriță.

”Și de fapt orice ai alege ca mamă, tot te vei simți vinovată. E ca și când nu ai avea în fapt nicio alegere. E un sentiment de vină pentru care nu te pregătește nimeni dinainte. În plus, e un sentiment întreținut, ba chiar întețit de societate, care are acum așteptări uriașe de la o mamă: să fie o femeie puternică, independentă, cu o carieră strălucită, o soție perfectă, dar și o mama ireproșabilă. Și uite de-aia mă simt acum #canaiba.”,  a scris Dana Rogoz pe contul său de Instagram, în urmă cu ceva timp.

Fiica Danei Rogoz a împlinit un an. Cum au sărbătorit-o: „Vrem să păstrăm tradiția”

Foto: Dana Rogoz cu cei doi copii

În ceea ce o privește pe Lia, cea mică a împlinit un an în luna mai. Pe blogul său, Dana Rogoz a spus că s-a simțit mai relaxată după a doua naștere, având, deja, experiența prima sarcini cu Luca. Cu fiica sa, Lia, a experimentat ”o trăire nouă„

„Am încercat să trăiesc la maximum, să mă satur de bebelușeală! Cu Vlad eram mult mai atentă la ce va urma, preocupată să împlinească toate achizițiile și să mă prindă pregătită tot ce urmează. Eram cumva cu un pas înainte și, astfel, mai puțin prezența în moment. (…) Și totuși, cu Lia am experimentat o trăire cu totul nouă. De absolut fiecare moment în parte mi-a fost dor trăindu-l. Mi-e greu să explic în cuvinte. Dar mi-a fost dor de burtică, când ea era încă acolo. Mi-e dor de alăptat, când o alăptez și o privesc cum stă la sânul meu. Mi-a fost dor să o văd mergând, chiar în momentul în care făcea primii pași. Tocmai pentru că știu că momentele acestea sunt irepetabile”, a notat ea pe blog.

Fiica Danei Rogoz a împlinit un an. Cum au sărbătorit-o: „Vrem să păstrăm tradiția”

Foto: Lia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: