Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Draga Olteanu Matei la 86 de ani? Mărturisiri incendiare despre relația cu Amza Pellea

Cum arată Draga Olteanu Matei la 86 de ani? Mărturisiri incendiare despre relația cu Amza Pellea

GALERIE FOTO (4) Draga Olteanu

Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai apreciate și mai iubite actrițe românce. Ajunsă acum la o vârstă respectabilă, vedeta s-a retras din viața publică și își amintește momentele savuroase ale vieții sale.

Mărturisiri ale actriței Draga Olteanu Matei despre relația cu Amza Pellea

În cadrul unui interviu cu Irina Păcurariu, Draga Olteanu Matei a atins mai multe subiecte savuroase din viața artistei, care nu s-a sfiit să răspundă la vreo întrebare a jurnalistei. În cadrul acestuia, actrița a vorbit și despre frumoasa poveste de dragoste dintre ea și Amza Pellea.

Irina Păcurariu a vizitat-o pe doamna filmului și teatrului românesc, iar în urma acestei întâlniri au ieșit la iveală mai multe detalii despre tinerețea artistei.

Astfel, Draga Olteanu Matei a povestit cum a fost exmatriculată din facultate, alături de Amza Pelea, pentru că cei doi erau prea îndrăgostiți pentru a sta la cursuri.

„Draga Olteanu Matei este ea însăși un roman. A fost exmatriculată împreună cu Amza Pellea din facultate pentru un an. De ce? Răspunsul “oficial” e că-i plăceau prăjiturile și chiulea cu Amza din dragoste pentru ele”, povestește jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Ce face Draga Olteanu Matei la 87 de ani

Acum, Draga Olteanu Matei are 87 de ani, iar timpul și-a pus amprenta asupra chipului și a corpului său, dar replicile, graiul și inteligența este aceeași, după cum remarcă chiar Irina Păcurariu.

„Doamna Draga are 87 de ani, se mișcă mai puțin vioi decât o făcea, e cum o vedeți, croită parcă din pergament, dar ochii, vocea, replica sunt intacte.

Se ține deja de ani buni departe de lume, și salutul ei  “Considerați-vă pupați!”, fără îmbrațișări suplimentare, e același de 45 de ani. Fusese premiera la “Patima”, filmul al cărui scenariu l-a scris chiar ea și care a adunat într-o lună 1 milion de spectatori. Rolul ei e fabulos, filmul ia și un premiu internațional, dar ce ține minte Draga e altceva. Regizorul George Cornea a urcat-o pe scenă la premieră, unde aproape toată sala, adică peste 500 de oameni, au venit s-o pupe pe actrița lor favorită și, ca urmare, timp de 2 săptămâni s-a luptat apoi cu o pneumonie severă. De atunci și de acolo a învățat că cele mai sănătoase sunt pupăturile de la distanță”, a scris Irina Păcurariu.

Loading...