Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica Loredanei Groza! Elena este o copie fidelă a mamei sale

Cum arată fiica Loredanei Groza! Elena este o copie fidelă a mamei sale

GALERIE FOTO (4) Cum arată fiica Loredanei Groza! Elena este o copie fidelă a mamei sale

Cum arată fiica Loredanei Groza! Elena a crescut și s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă, care a moștenit trăsăturile mamei ei. 

Cum arată fiica Loredanei Groza

În vârstă de 22 de ani, Elena Boncea a devenit o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Se pare că frumoasa fiica a celebrei artiste Loredana Groza o moștenește pe mama ei, având aceleași trăsături. În fotografiile postate împreună, cele două seamănă leit!

”Orice mamă se mândrește cu puiul ei…dar pe bune cum aș putea să nu fiu”, a morturisit cântăreața despre fica ei.

Chiar dacă mulți o știu pe Loredana Groza, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din România, puțini știu cum arata fiica Loredanei. Elena are același zâmbet ca mama ei, iar relația lor este una extrem de frumoasă. Într-un interviu acordat revistei VIVA, Loredana Groza a vorrbit despre relaţia pe care o are cu Elena.

”Ca mamă sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena” , a mărturisit artista.

Cum arată fiica Loredanei Groza! Mai mult, se pare că frumusețea este o moștenire în familia Loredanei, pentru că și mama cântăreței a îmbrătrânit frumos, iar trăsăturile frumoase încă se văd pe chipul ei. Cât despre relația mamă-fiică, și ea a fost transmisă de la o generație la alta.

”Mama este foarte prezentă în viața mea, este o femeie foarte activă, care continuă să predea ca învățătoare, este foarte conectată la tot ce e nou. În continuare are emoții pentru mine, înainte de spectacole, în continuare are grijă să-mi retușeze cu o atingere plină de dragoste un detaliu al vestimentației. E emoționant pentru mine și îi sunt recunoscătoare pentru tot ce a făcut atât pentru mine, cât și pentru fratele meu, Cristi”, a spus Loredana.

Cu ce se ocupă soţul Loredanei Groza?

De zeci de ani o vedem pe Loredana Groza pe scenă sau la TV, dar de foarte puţine ori a ieşit pe post discutând despre viaţa personală. Cântăreața este căsătorită încă din anul 1998 cu Andrei Boncea și chiar în acelaşi an, aceasta a născut şi o fetiţă.

Andrei Boncea este un producător român de film, care se poate mândri că are în palmares producţii cinematografice de succes precum „Supravieţuitorul”, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor” şi „Garcea şi oltenii”. Mai mult decât atât, Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producţii internaţionale realizate în România, printre care „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006.

Cu ce se ocupă soţul Loredanei Groza?
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: