Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica lui Jean de la Craiova. Sabina are 23 de ani

Cum arată fiica lui Jean de la Craiova. Sabina are 23 de ani

GALERIE FOTO (4) Cum arată fiica lui Jean de la Craiova

Cum arată fiica lui Jean de la Craiova. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică de petrecere din România, dar puțină lume știe că are o fiica absolu superbă. Sabina are 23 de ani și îl face extrem de mândru pe Jean de la Craiova. Ce relație au cei doi?

Cum arată fiica lui Jean de la Craiova. Sabina are 23 de ani

Cum arată fiica lui Jean de la Craiova. Fără doar și poate, Jean de la Craiova se numără printre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din țară. La 50 de ani, artistul se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Cântărețul este căsătorit cu Paula de aproape 30 de ani, și au împreună o fiică superbă, Sabina. Tânăra nu i-a călcat pe urme tatălui său, ci a preferat să se dedice studiului.

Fiica lui Jean a pus școala pe primul loc și nu îi place să se afișeze în public. În urmă cu doi ani, manelistul declara că este extrem de mândru de fata lui. „Am fată de 21 de ani. Are un prieten, e ok. Mai intrăm în şedinţă, e antrenată de mine şi de maică-sa, sper să fie ok. Cu cât ţii un copil care o pasăre… când i-ai dat drumul a zburat. I-am spus: ai văzut cum te-am crescut. E timp să faci un rezumat şi să iei tot ce a fost mai bun. Eşti fată deşteaptă, eşti fata lui tata şi măcar 30% să ai de la mine. Unde e greu întreabă-mă ”, spunea Jean de la Craiova.

Sabina Dumitrache a absolcit școala nr. 79 „Academician Nicolae Teodorescu” din Bucuresti, a terminat Colegiul Național „Ion Creangă”, unde a preferat secția Matematică-Informatică, iar Bacalaureatul l-a luat cu o notă mare. Fiica lui Jean a luat nota 8,75 la Limba Română, 9,35 la Matematică și 9,2 la Biologie. Sabina este pasionată de matematică, participând la numeroase concursuri unde a obținut zeci de premii. În prezent, tânăra este o studentă eminentă și îi place să asculte muzică de club.

Ce relație are Jean de la Craiova cu fiica sa

În ceea ce privește relația dintre Jean de la Craiova și Sabina, artistul declara că au o relație specială. Manelistul a recunoscut că fiica sa are ultimul cuvânt când vine vorba de vestimentație. Jean îi cere mereu sfatul înainte să plece undeva, iar dacă Sabina nu este de acord cu ținuta tatălui său, aceasta îl ceartă. „Mie îmi iau hainele în grabă, dar ultimul cuvânt îl are fiica mea, Sabrina. Mereu mă duc la ea și o întreb dacă sunt bine. Mă ceartă când nu mă încalț cum trebuie și îmi spune cu ce să înlocuiesc. Mă pune să fac cum zice ea că altfel râde lumea de mine. De această dată îmi luasem niște pantofi, tot maro, dar cu o talpă mai groasă și când m-a văzut, mi-a spus să-i schimb cu unii cu talpă mai subțire. Am ascultat-o. Ultimul cuvânt îl are fiica mea”, a declarat artistul.

Pe lângă Sabina, cântărețul de muzică pentru petrecere, Jean de la Craiova mai are un băiat în vârstă de 32 de ani, Alexandru, rezultat din relația cu Roxana, femeia cu care artistul a avut o relație la 19 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: