Redactia.ro
Home » Monden » Moment stânjenitor pentru Jean de la Craiova. Artistul a sărit în piscină și a rămas gol!

Moment stânjenitor pentru Jean de la Craiova. Artistul a sărit în piscină și a rămas gol!

GALERIE FOTO (3) Moment stânjenitor pentru Jean de la Craiova.

Moment stânjenitor pentru Jean de la Craiova. Manelistul a avut parte de un moment de neuitat la emisiunea „Splash!Vedete la apa”, de la Antena 1. Jean de la Craiova a sărit în piscină, dar a ieșit fără haine pe el.

Moment stânjenitor pentru Jean de la Craiova. Artistul a sărit în piscină și a rămas gol!

Moment stânjenitor pentru Jean de la Craiova. Manelistul face parte din echipa de jurați ai emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, alături de Nea Marin și Iulia Albu. Recent, artistul și-a adus aminte de un moment stânjenitor pe care l-a experimentat în timpul filmărilor. Pe vremea când era participant, Jean de la Craiova a rămas fără haine.

Pentru a obține o notă cât mai mare, artistul a sărit de pe platforma de zece metri, fără să aibă habar de consecințe. După ce a sărit în piscină, Jean a realizăt că, în momentul în care a ieșit din apă, nu mai avea haine pe el. Artistul a așteptat un prosop pentru a-și acoperi părțile intime, dar după ce a revăzut imaginile, Jean nu prea a fost încântat. ”Eram la început, mă antrenam. Am fost azvârlit, nu mai dați imaginile astea”.

Cât tarif are Jean de la Craiova

Este unul dintre cei mai doriți maneliști din România, iar cei care și-l doresc la evenimente, trebuie să scoată din buzunar o sumă considerabilă de bani. Dacă unii artiști nu se deplasează la evenimente fără cel puțin 6.000 de euro, Jean de la Craiova se numără printre interpreții de muzică pentru petrecere care nu au mari pretenții. Artistul a rămas în atenția fanilor săi de-a lungul anilor, iar pentru un eveniment, manelistul cere suma de 3.500 de euro. Ei bine, tariful lui Jean de la Craiova ar putea crește în funcție de programul pe care îl susțin, dar și durata acestuia.

Jean de la Craiova nu visa să devină o celebritate. Copilăria artistului nu a fost una roz, dar a reușit să devină unul dintre cei mai apreciați maneliști din țară. Jean de la Craiova s-a confruntat cu multe lipsuri și de mic a învățat să prețuiască fiecare bănuț. Artistul a început să muncească de la vârsta de 12 ani, în loc să se joace cu copiii de vârsta sa. ”La 12 ani am început să cânt prin tren, apoi pe la Căminul Cultural. Am cântat și pentru a primi o găină”, a spus Jean de la Craiova.

Spre surprinderea tuturor, Jean și-ar fi dorit să se facă cosmonaut sau șofer pe TIR, dar viața i-a pregătit alt viitor. ”Scopul meu și drumul meu am crezut că e în altă parte. Eu am vrut să mă fac cosmonaut sau șofer pe TIR, dar am ajuns cântăcios”, a mai spus artistul. Manelistul a recunoscut că acum are o viață la care nici nu putea visa, dar nimic din ce are nu a căzut din cer. Jean a muncit din greu pentru tot ce are,câteodată renunțând la familie.”Am renunțat la copilărie pentru că tot timpul mi l-am dedicat muzicii. Din cauza carierei, am pierdut și multe evenimente în familie”, a concluzionat Jean.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: