Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată fiica lui Marian Vanghelie? De ce nu are micuța frați ori surori

Cum arată fiica lui Marian Vanghelie? De ce nu are micuța frați ori surori

GALERIE FOTO (2) Cum arată fiica lui Marian Vanghelie_

Marian Vanghelie se poate declara un bărbat împlinit. Politicianul formează un cuplu cu Oana Mizil încă din anul 2012, iar de atunci cei doi formează o familie.

În urmă cu cinci ani, Oana aducea pe lumea prima fetiță a politicianului, care le-a adus o bucurie imensă celor doi. Recent, Marian Vanghelie a fost surprins cu fiica lui, în vârstă de cinci ani.

Cum arată fiica lui Marian Vanghelie?

Marian Vanghelie, în vârstă de 50 de ani se poate declara un bărbat norocos. Acesta se iubeste cu Oana Mizil, în vârstă de 42 de ani cu care are o fetiță de cinci ani. Cei doi politicieni au fost inițial colegi, iar la scurt au recunoscut că sunt într-o relație după ce au fost surprinși împreună într-o vacanță.

În 2012, Marian și Oana și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar după trei ani de căsnicie, Oana a adus-o pe lume pe fiica lor. Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, soția lui Marian Vanghelie a postat un mesaj emoționant pentru fiica, atașând și o fotografie cu cei trei.

Acum 5 ani toamna ne aducea cel mai de preț dar, născut din dragoste sinceră, adevărată. La mulți ani, micuța noastră Maria! Ești puterea din fiecare zi! Să îți dea Dumnezeu o viață fericită, noi îți vom fi mereu aproape, o promisiune care rămâne scrisă aici și întotdeauna în sufletele noastre! ❤️ Te iubim!#LaMultiAniMaria #PortretdeFamilie #MarianVanghelie #UnitiPutem #CuliseleUneiFamiliiFericite #SuntOM, a fost mesajul Oanei Mizil.

Marian Vanghelie

De ce nu are micuța frați ori surori

După ce Maria a venit pe lume, Oana declara că își mai dorește un copil. Conform unor surse, Oana ar fi urmat o serie de tratamente pentru a rămâne însărcinată, dar pentru moment, Maria este singura care le bucură toate zilele.

Pentru a se bucura de momentele petrecute împreună, soția politicianului a organizat o ședință foto cu Marian Vanghelia și fiica sa, iar fotografiile au fost postate pe Facebook și admirate de urmăritorii acesteia.

Viaţa cu Maria e fericită. Ne ţine de dimineaţă şi până seara în priză, aleargă, ştie animalele, culorile în engleză. Totul se învârte în jurul ei. În viaţă, cu cât parcurgem ani, cu atât învăţăm mai mult. Vedeţi dvs, una e să fii părinte la 25 de ani şi alta la 50. De fapt, nici nu ştii când e mai bine, dar ştie Dumnezeu să le rânduiască pe toate” a spus și Marian Vanghelie pentru Click!.

Marian Vanghelie a mai fost căsătorit timp de 28 de ani cu Charlotte, pe care o luase de soție când avea doar 18 ani, și cu care are un băiat în vârstă de 26 de ani. De asemenea, Oana Mizil a mai fost și ea căsătorită, înaintea de a-l cunoaște pe Marian Vanghelie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: