Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Are 18 ani și locuiește la Monaco

Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Are 18 ani și locuiește la Monaco

GALERIE FOTO (8) Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Are 18 ani și locuiește la Monaco

Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Ultimele informații despre liderul de la Kremlin au scos la iveală detalii despre tânăra de 18 ani. 

Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Are 18 ani și locuiește la Monaco

După ce Pandora Papers a dezvăluit tranzacțiile și averile ascunse ale unor persoane apropiate de Vladimir Putin, s-au aflat detalii și despre fiica secretă a liderului de la Kremlin. Deși acesta nu apare în niciun document, oameni din anturajul lui au devenit peste noapte proprietari ai unor case de lux.

Este și cazul Svetlanei Krivonogikh, cu care Putin ar avea o fiică secretă, care locuiește la Monte Carlo. Se știu foarte puține lucruri despre relația lui Putin cu Svetlana. Ea constă mai mult în speculații, mai ales că liderul de la Kremlin este foarte discret în ceea ce privește viața lui personală. El și soția sa, Lyudmila, cu care are două fiice, Masha și Katerina, au divorțat în 2013.

Ce se știe despre Svetlana este că provine dintr-o familie modestă care, în epoca sovietică împărțea un apartament comun, cu o singură baie și o bucătărie cu alte cinci familii. Ea a urmat cursurile unei facultăți de management și a lucrat ca agent de curățenie într-un magazin, citează Antena 3. Apoi, la sfârșitul anilor 1990, Svetlana Krivonogikh a avut parte de un noroc, acesta fiind chiar Vladimir Putin. În 2003 a avut loc o tranzacție secretă. Locația: Monaco, un paradis fiscal asociat cu bogații lumii. Mai exact, un bloc exclusivist, cu un cazino la ultimul etaj. Un apartament și-a schimbat proprietarul. Un notar local a semnat acordul. Prețul de achiziție: 3,6 milioane euro. Cumpărătorul a obținut de acești bani un apartament de lux la etajul patru, două locuri de parcare, un depozit și dreptul de a utiliza piscina din complexul Monte Carlo Star.

Krivonogikh, în vârstă de 46 de ani a devenit proprietara acestui apartament, printr-o companie offshore, creată la doar câteva săptămâni după ce a dat naștere unei fiice, despre care se crede că ar fi a lui Vladimir Putin.

Luiza Rozova are acum 18 ani

Luiza Rozova seamănă perfect cu Valdimir Putin, deși acesta a refuzat să confirme, sau să infirme zvonurile cum că acesta i-ar fi tată. În acte, locul tatălui este lăsat gol, dar numele ei mijlociu, Vladimirovna, este un patronim ce înseamnă ”fiica lui Vladimir”. Pe contul acesteia de Instagram, unde are mai mult de 83.000 de urmăritori, are trecut numele ‘Rozova Luiza V.’.

Cumpărătorul apartamentului de lux din Monaco a rămas până acum un mister. Oficial, acesta era o companie offshore înregistrată în Insulele Virgine Britanice (BVI), Brockville Development Ltd. Aceasta este la rândul său deținută de alte două entități înregistrate în Panama: Sefton Securities și, mai târziu, Radnor Investments SA. Era ca un fel de matrioșcă, cu beneficiarul final ascuns sub alte, și alte păpuși, care se deschid din ce în ce mai greu.

Cei care au fost implicați în tranzacția bunurilor din Monte Carlo pentru Krivonogikh și-au luat toate măsurile ca să se asigure că numele și statusul acesteia nu apar în vreunul dintre dosarele publice.

Apartamentul din Monaco este doar unul dintre bunurile de lux acumulate de Krivonogikh după ce și-ar fi început relația cu Putin. Resorturi de ski, iachturi, un cont impresionant într-o bancă elvețiană și apartamente în Sank Petersburg, sunt dar câteva dintre posesiunile acesteia.

Nu există niciun indiciu că această avere personală ar fi vreo moștenire de familie, potrivit The Washington Post.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: