Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta în adolescență unul dintre cei mai îndrăgit artist al momentului. Îl recunoști?

Cum arăta în adolescență unul dintre cei mai îndrăgit artist al momentului. Îl recunoști?

GALERIE FOTO (5) Jador in adolescenta

Înainte să devină unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de petrecere, Ionuț era un simplu tânăr care își dorea să ajungă un mare artist. Se pare că a reușit să-și îndeplinească acest vis, iar acum se bucură de un succes imens, atât pe plan național, cât și internațional. Despre cine este vorba?

Cum arăta în adolescență unul dintre cei mai îndrăgit artist al momentului. Îl recunoști?

Tinerelul din imagine este nimeni altul decât Jador, pe vremea când era adolescent și visa să devină unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Ei bine, acesta a reușit să-și îndeplinească dorința. Jador, pe numele său real Dumitrache Remus-Ionuț, s-a transformat radical de-a lungul anilor, atât fizic, cât și din punct de vedere al vieții personale.

Ori de câte ori apare în fața publicului, Jador are zâmbetul pe buze. Cu toate astea, artistul nu a dus o viață tocmai roz în copilărie. Încă de mic, acesta a fost nevoit să muncească pentru a-și îndeplini visul. Chiar dacă acum este îndrăgit de multă lume, lui Jador nu îi este rușine să vorbească despre problemele sau greutățile sale.

Cum a devenit cunoscut?

Jador s-a făcut remarcat după ce a participat în cadrul unui show matrimonial, Puterea dragostei, difuzat pe Kanald. Ușor ușor, melodiile sale au devenit cunoscute, iar hiturile sale se aud astăzi peste tot. Mai mult, melodiile pe care le lansează în ultima perioadă, ocupă săptămâni la rând, locul 1 în trending-ul de pe Youtube, ceea ce înseamnă că acestea sunt apreciate și ascultate de numeroase persoane.

Însă, cel mai important lucru, este faptul că indiferent cât de cunoscut este în momentul de față, Jador nu a uitat niciodată de unde a plecat. Întotdeauna este bucuros să vorbească despre familia sa și să povestească lucruri frumoase despre părinții si frații săi. În prezent, Jador are o emisiune pe Antena Stars, unde fanii săi îi poate urmări toate momentele din spatele scenei. Artistul a colaborat cu diverși artiști din România, precum Alex Velea, Whats Up, Lino Golden, Carmen de la Salciua sau Costi Ionită.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: