Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Iulian Bontea, singurul fiu al lui Sorin Bontea. Tânărul e lăudat de chef: „Bravo, băiatul meu!”

Cum arată Iulian Bontea, singurul fiu al lui Sorin Bontea. Tânărul e lăudat de chef: „Bravo, băiatul meu!”

GALERIE FOTO (4) Cum arată Iulian Bontea, singurul fiu al lui Sorin Bontea. Tânărul e lăudat de chef: „Bravo, băiatul meu!”

Iată cum arată Iulian Bontea, singurul fiu al lui Chef Sorin Bontea. Ce pasiune și ce performanțe are tânărul, spre bucuria tatălui lui, celebrul chef de la „Chefi la cuțite”.

Cum arată Iulian Bontea, singurul fiu al lui Sorin Bontea. Tânărul e lăudat de chef: „Bravo, băiatul meu!”

Chef Sorin Bontea, în vârstă de 53 de ani, are numeroși fani în toată țara și este foarte iubit de români. El nu si-a expus prea mult viata privată, așa că nu sunt mulți cei care știu că juratul de la „Chefi la cutite” are doi copii, o fiică și un fiu. Miruna are 20 ani, iar Iulian are undeva la 26 de ani.

Dacă Mirunei îi place să gătească, Iulian Bontea, copilul cel mare, are o altă pasiune. Îi plac raliurile, mai exact. Este sportiv și campion la curse de mașini. Iar tatăl lui este foarte mândru de el și de toate performanțele lui. Îl apreciază fiecare reușită.

„Am emoții de fiecare dată când îl știu la volan, dar am încredere în el! Weekend-ul acesta Iulian a obținut locul I , în prima etapă a sezonului 2023 din Romanian Endurance Series, după 24 de tururi parcurse. Bravo, băiatul meu! Sunt mândru de tine!”, a scris chef Sorin Bontea pe contul de Instagram.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Chef Sorin Bontea și copiii lui
Cum arată Iulian Bontea, singurul fiu al lui Sorin Bontea. Tânărul e lăudat de chef: „Bravo, băiatul meu!”
Foto: colaj a1.ro

Ce truc folosește Chef Sorin Bontea pentru a găti tocănița pe gustul tuturor

Chef Sorin Bontea ne propune o rețetă inovatoare de tocăniță cu pui. Acesta susține că este una dintre preferatele lui. Iată ce truc folosește pentru a pregăti o tocăniță delicioasă, pe gustul tuturor!

Ingredientele de care ai nevoie pentru tocăniță

  • 6-8 cepe mari
  • pulpe de pui dezosate
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • roșii cuburi
  • pătrunjel/ pătrunjel
  • cimbru
  • sare
  • ulei
  • făină

Chef Sorin Bontea, celebrul chef de la Antena 1, a explicat modul de preparare, pas cu pas, pe YouTube.

„Pentru a pregăti întregul preparat culinar, va trebui să puneți într-o tigaie încinsă puțin ulei, peste care veți adăuga puiul, dar nu înainte de a-l trece prin făină. Nu trebuie să prăjiți carnea, ci doar să o rumeniți pentru că aceasta va fierbe o dată cu restul ingredientelor la un moment dat. Secretul este să treceți puiul bine prin făină pentru ca la final sosul să se poată lega așa cum trebuie”.

Continuare o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: