Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Kate Middleton în copilărie! Ducesa de Cambridge este schimbată total

Cum arăta Kate Middleton în copilărie! Ducesa de Cambridge este schimbată total

GALERIE FOTO (4) Cum arăta Kate Middleton în copilărie

Astăzi o cunoaște o lume întreagă, însă puțini știu cum arăta Kate Middleton în copilărie. Ducesa de Cambridge și-a schimbat total înfățișarea. 

Cum arăta Kate Middleton în copilărie

Kate Middleton este în prezent Ducesa de Cambridge, fiind soția prințului William. A reușit să devină preferata Reginei Elisabeta a II-a și este recunoscută de o lume întreagă. Însă nu multă lume știe cum arăta Kate Middleton în copilărie.

Potrivit revistei Avanataje, atunci când era copil, Kate Middleton excela în sport, actorie și muzică. Mai multe fotografii au apărut cu frumoasa Ducesă de Cambridge de pe vreamea când era doar un copil. Aceasta era în timpul generalei și au fost publicate de către Școala Sfântul Andrei din Pangbourne.

Cum arăta Kate Middleton în copilărie

Kate Middleton a devenit cu timpul expertă în sporturi precum tenisul, hocheiul și înotul. A jucat teatru, a urmat lecții de balet și step, cântă la flaut și vocal. Din bibliografia ei se știau deja lucrurile acestea, însă până la apariția acestor fotografii, nu se știa cum arăta Kate Middleton în copilărie.

”Era o fată atât de iubitoare și caldă. Nu avea nicio picătură de răutate în organism. Cuvintele sunt prea puține pentru a descrie ce fel de om era. Îmi este încă greu să mi-o imaginez devenind regina într-o zi. Când o va face, în schimb, Familia Regala va fi norocoasă să o aibă în fruntea ei”, a mărturisit recent o fostă colegî de-a Ducesei, scrie Revista Avantaje.

Cum s-au cunoscut Kate Middleton și Prințul William

Kate Middleton, actuala Ducesă de Cambridge, se trage dintr-o familie modestă. Părinții ei sunt Michael și Carole Middleton și mai are doi frați mai mici, pe Philippa (Pippa) și James.

Mama ei a lucrat o perioadă ca stewardesă, fiind considerat un job considerat sofisticat la vremea respectiva. Acolo l-a cunoscut pe Michael Middleton. El lucra ca dispecer la respectiva companie aerienă și avea rude în aristocrația Marii Britanii. Cuplul s-a căsătorit la scurt timp. În 1987, părinții lui Kate au pus bazele unei companii de livrări. Succesul ei i-a transformat în multi-milionari.

Cum arăta Kate Middleton în copilărie Cum arăta Kate Middleton în copilărie

Kate Middleton a reușit să-l cucerească pe Prințul William cu zâmbetul ei. Ducesa de Cambridge a știut încă de la început că îl va iubi mereu pe William, însă lui îi fugeau ochii după alte fete. Într-un târziu, aceasta i-a dat un ultimatum. Fiul Printesei Diana a realizat atunci că ea este femeia vieții lui și s-au căsătorit.

Chiar dacă puțini știu cum arăta Kate Middleton în copilărie, acum este foarte cunoscută. Are împreună cu Prințul William trei copii superbi, adorați de întreaga lume. În relația ei cu Regina Elisabeta a II-a, și-a folosit calmul și inteligență și astfel a devenit preferata Monarhului. Dând dovadă de ascultare și tact, a reușit să devină cu succes o potențială Regina în ochii britanicilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: