Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Lidia Buble la 4 ani. Cântăreața este de nerecunoscut FOTO

Cum arăta Lidia Buble la 4 ani. Cântăreața este de nerecunoscut FOTO

GALERIE FOTO (3)

Lidia Buble se bucură de sărbătorile de iarnă alături de familia sa. Din când, în când, mai postează câte o fotografie pe rețelele de socializare, iar una dintre ele este cu ea atunci când avea doar 4 ani.

Cum arăta Lidia Buble la 4 ani

Lidia Buble petrece sărbătorile de iarnă alături de familia sa. Ea se bucură de clipele cu surorile și frații săi și își aduce aminte de copilărie. Artista a postat pe Instagram două fotografii cu ea de când avea doar 4 ani, informează Spynews.

Într-o fotografie, Lidia Buble apare alături de sora ei, Estera Buble care avea atunci 7 ani. Lidia Buble era tunsă scurt și ținea în brațe o jucărie. De altfel, pe spatele pozei, era scris un mesaj, în semn de amintire. În cealaltă poză, Lidia Buble stătea timidă cu capul în jos și era îmbrăcată într-o bluziță roz.

Cu cine este Lidia Buble împreună

Lidia Buble s-a despărțit anul acesta de Răzvan Simion. S-au vehiculat multe nume de bărbați cu care ar avea o relație, însă cu niciunul nu s-a confirmat. Ultima oară, cu Ensar Duman. La câteva zile după această informație, Lidia Buble a scris pe Instagram:

”M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a fost mesajul Lidiei Buble pentru fanii săi.

Atunci când au lansat piesa ”Du-te, vino!”,  Lidia Buble și Cornel Ilie au avut unele apropieri în videoclip, care au dat curs unor speculații cum că ar forma un cuplu. Însă, cei doi au negat în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la Protv.

Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus Lidia Buble în emisiunea Vorbește Lumea de la Protv

”Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!, a explicat și Cornel Ilie în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, de la Protv, referindu-se la noua lor piesă.

Lidia Buble și Răzvan Simion au șocat o lume întreagă atunci când s-au despărțit. Nu se cunoaște cu exactitate motivul, însă, la câteva zile de la separarea de prezentator, Lidia Buble a spus pe Instagram:

”Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat.”

Lidia Buble provine dintr-o familie penticostală cu zece frați. Ea este al patrulea copil.

Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori”, declara Lidia pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: