Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble a fost criticată de fani! De unde a pornit totul: ”Tare săcara ești”

Lidia Buble a fost criticată de fani! De unde a pornit totul: ”Tare săcara ești”

GALERIE FOTO (3) Lidia Buble a fost criticată de fani! De unde a pornit totul: ”Tare săcara ești”

Lidia Buble a fost criticată de fani! Artista a fost imediat taxată de unul din urmăritorii ei după ce s-a înscris la un giveaway de pe Instagram. 

Lidia Buble a fost criticată de fani

Luna decembrie este luna cadourilor, astfel că toate vedetele au organizat concursuri prin care să le ofere urmăritorilor lor cadouri. Vedetele noastre sunt adeptele acestui trend, astfel că deseori oferă ca și giveaway produse cosmetice, haine, accesorii, produse de make-up, bani sau telefoane mobile.

Lidia Buble a fost criticată de fani! Chiar dacă își permite multe din lucrurile oferite la aceste concursuri, Lidia Buble s-a înscris și ea la un giveway organizat de Andra Voloș, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”. Fanilor însă nu le picat prea bine și au reacționat.

Concursul organizat de Andra Voloș ea ca și premiu un Iphone, dar și o mașină pentru cei 500.000 de urmăritori pe care-i are pe Instagram. Printre cei aproape 110.000 de participanți s-a numărat și Lidia Buble. Artista le-a dat tag Lorenei, Esterei și Danei Buble pentru a respecta întocmai regulamentul concursului. Gestul n-a trecut neobservat, iar fanii artistei s-au împărțit în două tabere. Una care o susține și nu vede nimic ciudat în participarea ei la acest concurs, iar alta care nu e de acord și o atacă prin tot felul de vorbe.

”Tare săracă ești”, a fost comentariul unei persoane care e deranjată de participarea artistei la giveaway. Doar că acest comentariu nu a rămas neobservat iar apărătorii Lidiei au și reacționat ”Sufletul tău este sărac” „Lidia Buble, cele mai mari șanse” „Baftă Lidi”, au fost doar câteva dintre comentariile pozitive.

Lidia Buble i-a făcut o surpriză lui Cătălin Botezatu

Lidia Buble este sensibilitatea lui Cătălin Botezatu, lucru afirmat de creatorul de modă cu fiecare ocazie când este menționat numele artistei. Dar dacă până acum elogiile au fost cuprinzătoare, de azi vor trece la un alt nivel, căci solista l-a surprins într-un mod inedit pe criticul vestimentar.

Cătălin Botezatu s-a bucurat de magia sărbătorilor în acest an în compania celor mai dragi persoane din viața sa. Dacă în restul timpului a obișnuit prin apariții controversate la evenimente mondene, cu vreo domnișoară la braț, iubind distracția din cluburile de noapte, de această dată, creatorul de modă a petrecut Crăciunul în liniște.

A avut parte de o masă festivă și a deschis cadouri alături de prieteni și colegi de breaslă. Una dintre surprizele acestui Crăciun a venit din partea Lidiei Buble, care a reușit să-l uimească pe ”Rege”. Artista, alături de surorile sale, au pregătit un colind pentru a-l încânta. Reacția acestuia a fost pe măsură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: