Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Anei Baniciu! Ce meserie are cea care i-a dat naștere vedetei

Cum arată mama Anei Baniciu! Ce meserie are cea care i-a dat naștere vedetei

GALERIE FOTO (3) Cum arată mama Anei Baniciu! Ce meserie are cea care i-a dat naștere vedetei

Pe Ana Baniciu o știe toată lumea, fiind una dintre cântărețele cunoscute din România! La fel este și tatăl ei, un celebru artist de la noi, însă puțini o știu pe mama artistei. Cum arată aceasta și cu ce se ocupă?

Cum arată mama Anei Baniciu

Ana Banciu a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Asia Express împreună cu prietena ei Raluka. Chiar dacă atunci a ajuns cel mai mult în atenția publicului, blondina era deja cunoscută în breaslă ca fiica celebrului cântăreț și chitarist, Mircea Baniciu.

Acum, Ana Baniciu este concurentă la emisiunea Te cunosc de undeva și are o mulțime de fani, la fel ca tatăl său. Însă, cu toate acestea, puțini știu cine este mama vedetei și mai ales cum arată cea care i-a dat viață artistei.

Ana Baniciu s-a gândit să le satisfacă fanilor în sfârșit această curiozitate și le-a împărtășit admiratorilor de pe rețelele de socializare o imagine emoționantă cu mama ei, arătând astfel de la cine a moștenit frumusețea izbitoare.

Cum arată mama Anei Baniciu! Ce meserie are cea care i-a dat naștere vedetei

Talentul vedetei este moștenit din familie! Tatăl ei este celebrul cântăreț Mircea Baniciu, iar mama sa actrița Diana Gheorghian. În timp ce despre el a auzit întreaga țară, cea care i-a dat naștere Anei Baniciu a fost o fire mai rezervată, care nu a apărut prea des nici măcar pe rețelele de socializare ale fiicei sale.

Ana Baniciu a postat o poză de familie cu ea și actrița Diana Gheorghian, asemănarea dintre ele fiind izbitoare, semn că-n ciuda faptului că părinții ei sunt despărțiți, concurenta de la Te cunosc de undeva păstrează o relație închegată cu ambii.

Cum arată mama Anei Baniciu! Ce meserie are cea care i-a dat naștere vedetei

Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt împreună

Ana Baniciu pare că și-a găsit bărbatul visurilor sale! Câştigătoarea sezonului al doilea “Asia Express” trăieşte, din nou, fiorii iubirii, cu Edy Kovac. Ei nu au confirmat, mometan, relația, dar este evident că între cei doi este ceva mai mult decât prietenie, dacă este să ne luăm după ultimele fotografii de pe Instagram. Cântăreaţa stă pe umărul iubitului său, pe o plajă. Se pare că cei doi sunt plecaţi în vacanţă. De-a lungul timpului, Ana Baniciu s-a tot plâns că nu-și găsește dragostea.

”Pentru că eu sunt de părere că norocul în dragoste ți-l mai faci și cu mâna ta și eu am cam greșit. Am vrut eu mereu să schimb bărbații. Mi-am dat seama că nici nu trebuie să încerci să faci asta. E o greșeală foarte mare să schimbi un om. Trebuie, efectiv, să conviețuiești așa sau, dacă nu, să te duci pe drumul tău. Și asta am tot făcut, dar aștept să apară și pe drumul meu bărbatul ăla ideal”, spunea, în urmă cu un an, artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: