Redactia.ro
Home » Monden » Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie de un fan. Reacția fabuloasă a artistei

Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie de un fan. Reacția fabuloasă a artistei

Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie de unul dintre fani, care nu s-a sfiit să facă acest lucru, având în vedere că artista are, deja, un iubit. Ce i-a răspuns Ana Baniciu?

Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie de un fan. Reacția fabuloasă a artistei

Ana Baniciu a fost luată prin surprindere de unul dintre fani. Artista a fost cerută în căsătorie, deși are lângă ea un iubit la care ține foarte mult, informează Spynews.Care a fost reacția Anei Baniciu la cererea în căsătorie?

Cântăreața, care între timp este și concurentă a show-ului ”Te cunosc de undeva” a postat la un Instastory întrebarea fanului și nu a avut un răspuns pentru acesta. Privirea ei, însă, denotă că a fost luată prin surprindere.

ana baniciu pe instagram

Cine este iubitul Anei Baniciu

Ana Baniciu are o relație de luni bune cu Edy, fostul iubit al Danielei Crudu. De Crăciun, Ana Baniciu a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu bărbatul de care este îndrăgostită.

”Nici nu stiu ce sa scriu pentru ca este pentru prima data cand fac o postare atat de personala si am emotii🙈 ! Sa aveti sarbatori minunate, inconjurati de iubire! Eu sunt cea mai fericita!♥️”, a scris Ana Baniciu pe contul de Instagram

Fanii au venit imediat cu reacții de apreciere: ”Crăciun Fericit!!! 🎅🎁♥️🤗⭐/ Craciun Fericit! E minunata fotografia! 🤗/ Crăciun fericit frumoșilor! 😘/ Sărbători fericite cu pace și bucurie alaturi de cei dragi 🎅/ Crăciun fericit! Sănătate și bucurii! 🌟🌟💌 Sa fie cu noroc😉/ Crăciun fericit, frumosilor!! ❤️Crăciun fericit alături de cei dragi!❤️”, sunt doar o parte dintre mesajele primite.

Ana Baniciu, celebritate dobândită datorită tatălui?

Ana Baniciu a mărturisit că numele de Baniciu i-a adus o responsabilitate mare, de-a lugul timpului. Ea spune că trebuie să aibă grijă la imaginea ei, pentru a nu o afecta nici pe cea a tatălui său.

“Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în P****y. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.”, a declarat Ana Baniciu pentru libertatea.ro.

Ana Baniciu mai spune că de una singură și-a pus bazele în cariera muzicală. Și, totodată, a văzut cum mulți oameni s-au folosit de numele ei, ”Baniciu”.

”Lumea judecă munca mea. Am pus cărămizile carierei mele pe spinarea mea, nu a tatălui meu. Tata e super rușinos și nu s-a dus să vorbească pentru mine. Când eram la început oamenii se legau de numele lui pentru a mă invita undeva. Dacă voiam să ajung undeva, mi se spunea să vin cu tata. I-am explicat și lui că aș vrea să fac o separare. Am cariera mea care e separata de a lui. Am libertatea de a face ce simt eu. Când apar chestii în presă apar cu numele lui și asta mă doare foarte tare. Eu îmi asum lucrurile pe care le fac eu și n-aș vrea să denigrez numele ăsta. Mama a fost speriată când i-am spus că o să merg în Asia Express. Am plâns, am înjurat acolo. Am vrut să-mi testez limitele”, a declarat Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu la Antena 3.

Ana Baniciu, fotografie de colecție alături de tatăl ei. Cum au reacționat fanii vedetei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: