Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Paulei Seling. Cele două seamănă izbitor

Cum arată mama Paulei Seling. Cele două seamănă izbitor

Cum arată mama Paulei Seling. Cele două seamănă izbitor

Paula Seling seamănă izbitor cu mama sa! Cântăreața a postat o imaginea cu cea care i-a dat viață, iar fanii sunt uimiți de cât de multe seamănă acestea. 

Cum arată mama Paulei Seling. Cele două seamănă izbitor

Paula Seling este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, având o voce extraordinară. De-a lungul timpul, aceasta s-a remarcat pentru talentul său, sar și pentru faptul că este una dintre cele mai discrete artiste, fiind foarte atentă la viața ei personală. Aceasta a vorbit foarte rar despre familia ei și nu a vrut nicidecum să amestece lucrurile.

De curând, însă, fanii acesteia au aflat cum arată mama Paulei Seling. Artista a postat pe contul său de Facebook un mesaj emoționant de ziua mamei sale, iar internauții au fost foarte încântați să o vadă pe cea care i-a dat viață celebrei cântărețe. De asemenea, aceștia au remarcat și faptul că asemănarea este izbitoare. Alături de fotografii, ea a postat și un mesaj emoționant.

”La mulți ani, mama mea bună, frumoasă, caldă, iubitoare, puternică, luminoasă, credincioasă, sensibilă, devotată. Încercările vieții nu ți-au șters bunatatea și seninul de pe chip și nici nu ți-au schimbat sufletul. Tu ești aceeași mamă care vine noaptea să ne învelească și să ne îmbrățișeze, aceeași mamă care găsește soluții pentru orice provocare pe care eu nu știu de unde să o apuc însă tu ai forța unui supraom, chiar de ți-a nins Cerul pe la tâmple și mersul îți e mai precaut. Te iubesc, mama mea. Ești mama perfecta, mama eroina. Esti îngerul meu bun. Sa fii sănătoasă și fericită sa ne bucuri multa vreme cu frumusețea inimii tale”, a scris Paula Seling pe Facebook.

Paula Seling și Radu Bucura se iubesc mai mult ca niciodată

Paula Seling și Radu Bucura formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Cei doi sunt împreună de peste 20 de ani și au reușit să-și țină povestea de iubire departe de presă. Detaliile care se cunosc sunt cele povestite de artistă în cadrul interviurilor acordate de-a lungul vremii.

”Radu este omul care m-a făcut să fac autostopul de la Predeal la Brașov în urmă cu 19 ani. Cel care m-a făcut să-i fac poze pe ascuns, la Năvodari, în 1995, fără să îl cunosc. Să mă apropii de el, fără să mai conteze timiditatea mea, și să-i spun de ce îmi place de el. A fost cel care, după nouă ani m-a sunat și căruia, la o săptămână jumătate de la telefonul respectiv, îi spuneam „DA”. El este omul bun la toate, nu se dă înapoi de la nimic. Este, de profesie, inginer constructor, dar a studiat tobele și are una dintre cele mai educate și fine urechi pe care le cunosc.

Mă critică mereu, mă ajută mereu. Este mereu alături de mine și face tot ce poate pentru a-mi stimula creativitatea. A construit o casă pentru noi, îi place să facă lucruri cu mâna lui. Este extrem de atent la detalii. Simte nevoia să controleze tot ce ar putea să modifice rezultatul final al lucrurilor pe care le face sau la care participă. Este foarte sufletist deși nu arată asta niciodată. Pare de fier, dar e și sensibil”, a povestit Paula, în urmă cu ceva timp, pentru site-ul Femeide10.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: