Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum arată masca de aur pentru coronavirus. Așa ceva nu vei vedea prea des FOTO

Cum arată masca de aur pentru coronavirus. Așa ceva nu vei vedea prea des FOTO

GALERIE FOTO (2) Bărbatul cu masca de aur

Criza sanitară provocată de coronavirus a dat peste cap planurile tuturor și a afectat viețile a milioane de oamenii. Infectați cu coronavirus, încercând să se protejeze, sau chiar plângându-și rudele care și-au dat viața în urma contractării noului coronavirus, viața tuturor a fost schimbată odată cu începerea pandemiei.

Masca de protecție este esențială pentru a ne proteja împotriva COVID-19, iar măștile medicinale au devenit la mare căutare și tocmai din această cauză prețul lor a crescut chiar și de zeci de ori. Dacă înainte cumpăram o mască de protecție cu un leu sau o valoare apropiată, acum putem plăti și de șase ori mai mult.

Cum arată masca de aur pentru coronavirus

Totuși, nimeni nu a plătit mai mult pentru o mască de protecție decât acest bărbat din Indina. El a cheltuit nu mai puțin de 3.560 de euro pentru o mască de protecție pentru coronavirus.

Este vorba despre Shankar Kurhade, un om de afaceri din orașul Pune, din India, care iubește aurul și a decis că se poate proteja de COVID-19 doar cu o mască pe gustul lui, adică de aur.

El a plătit suma de 4.000 de dolari pentru masca ce cântărețte 60 de grame, iar durata de realizarea a acesteia a fost de opt zile.

Masca de aur
Masca de aur

Bărbatul cu masca de aur, vedetă locală

„Oamenii îmi cer să se fotografieze cu mine. Sunt absolut uimiți când mă văd cu masca de aur pe față atunci când merg la piață”, a spus omul de afaceri care și-a cumpărat masca de aur.

Totuși, nu se știe dacă această mască este eficientă împotriva coronavirusului. Măștile obișnuite au filtre mici, care opresc trecerea particulelor microscopice, ce au putea conține virusul.

Acum, bărbatul este o vedetă locală și oamenii chiar fac fotografii cu el atunci când îl văd pe stradă cu masca sa de aur.

Mai mult decât atât, omul de afaceri a declarat că va confecționa măști de aur pentru toată familia sa, dacă aceștia îi vor cere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: