Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Michael Jackson când a fost găsit mort. Detalii șocante de la autopsie

Cum arăta Michael Jackson când a fost găsit mort. Detalii șocante de la autopsie

GALERIE FOTO (4) Cum arăta Michael Jackson când a fost găsit mort.

Cum arăta Michael Jackson când a fost găsit mort. Au trecut 12 ani de la moartea tragică a lui Michael Jackson. Regele muzicii pop s-a stins din viață la 50 de ani, în urma unei intoxicații cu propofol, un anestezic follosit în operație. În momentul morții sale, starul abia mai cântărea 50 de kilograme. Cum arăta trupul artistei când a fost găsit mort?

Cum arăta Michael Jackson când a fost găsit mort. Detalii șocante de la autopsie

Cum arăta Michael Jackson când a fost găsit mort. Regele muzicii pop a murit pe 25 iunie 2009, șocând întreaga lume. Michael Jackson a murit în condiții neplăcute, acesta fiind găsit fără suflare în propria casă. Paramedicii ajunși, l-au găsit pe artist cu o perfuzie în venă, alături de un stativ cu o pungă în care fusese lichid perfuzabil, dar și o mască de oxigen.

Potrivit specialiștilor, în momentul morții sale, corpul lui Michael Jackson cântărea 50 de kilograme și era avea numeroase intervenții chirurgicale. De asemenea, corpul artistului era intoxicat de medicamente, acesta fiind și motivul pentru care organismul cântărețului a cedat. Michael Jackson era atât de slăbit încât părea că suferea de mulți ani de anorexie. Documentele de autopsie au arătat că artistul avea în stomac la momentul morții, doar medicamente parțial dizolvate. Încheieturile, șoldurile și umerii acestuia aveau urme de injecții atribuite administrării de analgezice de către medicul său.

De asemenea, buzele lui Michael Jackson erau tatuate cu roz, iar sprâncenele cu tuș negru. Fruntea era colorată pentru a masca marginea perucii. Michael avea urme suspecte pe genunchi și prezenta tăieturi la nivelul spatelui, ce ar fi indicat o căzătură recentă. Cel mai șocant lucrur a fost faptul că artistul era complet chel, pentru că își pierduse întreaga podoaba capilară în urma incendiului din 1984. „Era doar piele și os, părul îi căzuse și nu mai mânca aproape nimic, în afara pastilelor, atunci cân a murit”, a explicat unul dintre apropiații cântărețului.

Ultimele clipe din viața lui Michael Jackson

Moartea lui Michael Jackson șoca o lume întreagă. Artistul mai avea câteva săptămâni până să-și reînceapă concertele și se afla sub presiune ca ele să iasă foarte bine. Urma să cânte la Londra, pe Arena O2. Cu o seară înainte să moară, acesta a plecat la repetiții în Los Angeles. Michael suferea de insomnie, motiv pentru care folosea multe sedative.

Medicul personal, pe care îl plătea cu 150.000 de dolari pe lună, îl aștepta acasă. Acesta le-a spus autorităților că i-a dat starului propofol, un drog puternic, folosit înainte și după operații, în spital. Medicul i-a administrat timp de 60 de nopți la rând, până pe 22 iunie 2009, când a încercat să-l elimine din tratament.

Conrad Murray a declarat că Michael l-a implorat să-i dea o doză mai puternică, iar într-un final a cedat și i-a administrat propofol în venă. Murray avea tot echipamentul necesar pentru a monitoriza ritmul cardiac și nivelul de oxigen din sânge și l-a păzit multe ore pe artist. După ce s-a întors de la toaletă, Michael nu mai respira, iar după câteva minute i-a rugat pe angajați să sune la 911.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: