Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mormântul Corneliei Catanga la cinci luni de la decesul ei. Soțul și fiul artistei își vindecă greu suferința

Cum arată mormântul Corneliei Catanga la cinci luni de la decesul ei. Soțul și fiul artistei își vindecă greu suferința

Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Cornelia Catanga

La sfârșitul lunii martie, Cornelia Catanga era condusă pe ultimul drum. Artista de muzică lăutărească a murit de coronavirus și a lăsat multă durere în urma sa. Iată cum arată mormântul ei acum.

Cum arată mormântul Corneliei Catanga la cinci luni de la decesul ei. Soțul și fiul artistei își vindecă greu suferința

Mormântul Corneliei Catanga este plin de flori, la cinci luni de la moartea ei. Sunt aduse atât de la cei dragi, dar mai ales de la soțul ei, Aurel Pădureanu, și fiul ei, Alexandru Pădureanu. Aceștia îi simt dorul nespus artistei răpuse de Covid-19.

 „Majoritatea oamenilor cred că dacă eu râd puțin, cică sunt fericit… și nu am nimic… iar eu  sunt distrus din orice punct de vedere, sufletul și inima mea sunt terminate. Și plâng în fiecare zi, și nu există zi să nu mă gândesc la ICOANA mea. Mami meu, îmi vine să mă bag singur în pământ și să fiu cu tine! REGINA MEA! Vin aici, și nu știu ce să cred sau să realizez! Urlu! Îmi vine să mă omor!”, și-a spus durerea, pe Facebook, Alexandru Pădureanu.

Foto: Mormântul Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu, către Cornelia Catanga: ”Vei rămâne în gândurile mele și în sufletul meu”

Chiar de la cimitir, Aurel Pădureanu a scris și el un mesaj pe facebook, în memoria soției sale. I-a lăudat vocea și cariera în muzica lăutărească și a precizat că o va purta mereu în suflet cât va mai trăi și el.

„Cornelia a fost Prințesa mea, a fost sufletul meu, și a fost tot ce am mai frumos și mai scump pe această lume. Cornelia a avut o voce extrem de frumoasă, dublată cu o sensibilitate demnă de admirat. Și bineînțeles, o dicție ireproșabilă. O spun cu toată responsabilitatea și îmi asum ceea ce spun, faptul că soția mea și-a înscris numele în nemurire, ca o prințesă, a cântecului lăutăresc și ca frumusețe, și ca eleganță. Scriu aceste rânduri aflându-mă la cimitir, gândindu-mă la cele mai frumoase lucruri pe care le-am petrecut împreună. Cornelia, nu am să te uit toată viața mea, până când voi părăsi această lume. Vei rămâne în gândurile mele și în sufletul meu câte zile mai am de trăit. Mă gândeam la unul dintre cei mai mari filozofi al lumii și spunea în felul următor: „Păstrează-ți iluziile, după ce ți s-au spulberat mai poți să exiști, dar nu să trăiești. Eu exist, dar nu trăiesc”, a scris și Aurel Pădureanu, cu tristețe.

Alexandru și Aurel Pădureanu locuiesc acum cu chirie într-un apartament din cartierul Rahova. Reamintim că solista a decedat în luna martie la 63 de ani. Medicii au spus că avea coronavirus. De asemenea, Cornelia Catanga a plecat din această lume la o săptămână după ce a murit și Nelu Ploieșteanu, acesta având același diagnostic: coronavirus.

Sursa: Click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: