Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Nea Marin când era tânăr? Nea Marin e însurat de mai bine de 40 de ani

Cum arăta Nea Marin când era tânăr? Nea Marin e însurat de mai bine de 40 de ani

GALERIE FOTO (4) Cum arăta Nea Marin când era tânăr? Nea Marin e însurat de mai bine de 40 de ani

Cum arăta Nea Marin când era tânăr? Omul e televiziune a reușit să se mențină în formă până la vârsta de 62 de ani și devenit cea ami apreciată vedetă din România. 

Cum arăta Nea Marin când era tânăr

Nea Mărin este un cunoscut om de televiziune, care și-a câștigat publicul prin caracterul lui și prin buna dispoziție pe care o oferă tuturor. Îndrăgostit de dans încă din adolescență, Nea Marin a reușit să-și croiască prin intermediul carierei de dansator drumul către celebritate.

Nea Mărin, în vârstă de 62 de ani, a reușit să se păstreze în formă din adolescență. Iar dacă în prezent este într-o formă de invidiat, nu este doar o întâmplare. Nea Marin este un domn chipeș, iar multe trăsături fizice nu i s-au schimbat de-a lungul anilor.

Dansul a fost pasiunea lui Nea Mărin dintotdeauna, însă nu avea cum să știe că tocmai talentul acesta îl va propulsa în televiziune. Viața lui a luat o întorsătură atunci când a devenit cunoscut drept unul dintre cei mai buni coregrafi de dansuri folcorice de la noi din țară.

Cum arăta Nea Marin când era tânăr

După ce a făcut parte mulți ani din echipa „Căluşarii din Conţeşti”, alături de care a câștigat numeroase premii, a mai fost doar un pas mic către celebritate. Nea Marin lucrat cu multe vedete înainte să ajungă om de televiziune. Chiar dacă făcea primii pași spre o carieră de succes, personalitatea energică și umorul său l-au ajutat să se adapteze fără probleme la statutul de vedetă.

Nea Marin e căsătorit de mai bine de 40 de ani

Fiind un bărbat atrăgător, nu avea cum să nu aibă lângă el o femeie la fel de atrâgătoare. Acesta este căsătorit de 40 de ani cu soția lui, Mărioara, iar împreună au două fete, Larisa și Dana. Din declarațiile lor, aceștia au fost prieteni timp de cinci ani de zile până să devină iubiți. La nunta lor au participat 400 de invitați.

”Am avut nuntă tradițională, cu voalul miresei, bărbieritul mirelui. Totul a fost tradițional, mai puțin costumul popular pentru că acum 35 de ani nu mai erau în sat”povestea Nea Marin despre cel mai important eveniment din viața sa.

Nea Mărin are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale. Doamna Maria i-a stat alături la bine și la rău și este persoana cu care Nea Marin se sfătuiește în toate, scrie wowbiz.ro.

”Ea este soția mea și este cea care mi-a suportat toate nebuniile și îi mulțumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, declara în urmă cu câțiva ani Nea Marin.

Nea Marin e căsătorit de mai bine de 40 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: