Redactia.ro
Home » Monden » Un an plin de ghinion pentru Nea Mărin. Omul de televiziune are probleme de sănătate

Un an plin de ghinion pentru Nea Mărin. Omul de televiziune are probleme de sănătate

Un an plin de ghinion pentru Nea Mărin.

Un an plin de ghinion pentru Nea Mărin. Nea Mărin este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune din România. Aventurile lui pe care le are în fiecare an cu vedetele din țară sunt cunoscut de întreg publicul, în special momentele în care el și Liviu Vârciu se tachinează. Însă, în anul 2020, Nea Mărin a avut parte numai de probleme. Acesta s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Cum se simte „tatăl” lui Vârciu?

Un an plin de ghinion pentru Nea Mărin. Omul de televizune are probleme de sănătate

Un an plin de ghinion pentru Nea Mărin. Nea Marin este unul dintre persoanele cele mai apropiate de Liviu Vârciu. Tachinările celor doi au devenit virale în mediu online, dar relația lor este una specială. Omul de televiziune a avut parte de un an plin de ghinion. Nea Mărin s-a confruntat cu multe probleme de sănătate pe parcursul anului 2020. Prezentatorul TV a declarat într-un interviu televizat că sănătatea i-a fost pusă în pericol o perioadă îndelungată de timp. Nea Mărin a menționat că în ultimele luni, a avut parte de trei incidente care i-au pus viața în pericol.

Acesta a povestit cum s-a accidentat la umăr în timp ce lucra în grădină și timp de două luni a fost nevoit să meargă la kinetoterapeut. „A fost un an foarte greu. Din luna mai eu numai probleme am avut. Prima a fost cu mâna dreaptă. Am fost cu Darius, cu nepoțelul, să luăm o bicicletă.
Nu știu ce s-a întâmplat. Am mers la kinetoterapeut cred că vreo 2 luni de zile, ușor, ușor s-a rezolvat. Cum s-a întâmplat? Lucram prin curte, transpirat. Când am luat bicicleta am făcut o mișcare greșită și am făcut bursită la umăr. M-am chinuit tare de tot”, a povestit prezentatorul.

Acest lucru l-a îngrijorat și pe Dan Negru, care s-a preocupat de starea lui Nea Mărin. În timpul filmărilor pentru Revelion 2021, prezentatorul Tv l-a întrebat pe acesta cum se simte și dacă și-a revenit. „Ce îți face mâna? E ok? Ți-ai revenit? Ești bine? Bravo, Doamne ajută!”, l-a întrebat Dan Negru.

Nea Mărin și soția sa, infectați cu COVID19

Nea Marin și soția sa au avut parte de o perioadă grea, după ce au aflat că sunt infectați cu noul coronavirus. Coregraful și partenera sa de viață au stat internați în spital pentru a se trata de virusul ucigaș. Potrivit acestuia, virusul l-a luat de la cherhanaua fiului său. „Am început filmările, a mers treaba bine. Mă duc în locul băiatului meu la Năvodari să deschidă cherhanaua. În loc să se ducă el m-a trimis pe mine. Acolo am făcut imprudența să beau un shot. De la shot-ul ăla am luat Covid . Acolo au fost câțiva care chiar aveau simptome. Când am luat Covid am oprit filmările. Am stat internat o săptămână împreună cu soția. După spital m-am izolat încă 10 zile. Am stat încă o lună ”, a povestit Nea Mărin.

De parcă nu era de ajuns, nea Mărin s-a confruntat cu o altă problemă de sănătate. Artistul a căzut și a fost nevoie să stea imbolizat două săptămâni. Acesta a căzut într-o pivniță.
Am căzut de sus, pe partea asta, mi-am rupt de aici. Am stat două săptămâni imobilizat. După ce mi-a scos fașele mi-a pus o orteză cu care am mai stat două săptămâni. Acum, de o săptămână am început cu kinetoterapeut, în bazin, exerciții de recuperare„,a spus Nea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: