Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu „fiul” lui Nea Mărin

Liviu Vârciu are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu „fiul” lui Nea Mărin

GALERIE FOTO (5) Liviu Vârciu are probleme de sănătate.

Liviu Vârciu are probleme de sănătate. Liviu Vârciu a fost depistat cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile, iar acum celebrul prezentator se confruntă cu alte probleme de sănătate. Actorul s-a izolat, iar în urma analizelor făcute a descoperit că are alte probleme de sănătate.  Ce se întâmplă cu acesta?

Liviu Vârciu are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu „fiul” lui Nea Mărin

Liviu Vârciu are probleme de sănătate. Liviu Vârciu este unul dintre cei mai talentați și îndrăgiți prezentatori din România, iar umorul său îi ditrează de fiecare dată pe români. Se pare însă, că noul coronavirus nu l-a iertat nici pe el, acesta anunțându-i înainte de Crăciun pe fanii săi, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Așadar, vedeta a fost nevoită să se izoleze singur, pentru a nu-și îmbolnăvi familia. De parcă nu era de ajuns, vedeta le-a spus fanilor săi că deși a avut o formă a bolii mai ușoară, acesta a dezvoltat alte probleme de sănătate. Potrivit acestuia, rezultatele analizelor pe care le-a făcut,au arătat că prezentatorul tv are probleme cu ficatul și cu plămânii. ”Am fost la spital când mi-am făcut testul și analizele. Apoi am ținut virusul în frâu prin tratament. Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”, a declarat Liviu Vârciu.

Pe lângă spaima pe care a trăit-o din cauza virusului ucigaș din China, artistul a fost îngrijorat pentru că inainte să afle că este infectat, acesta fusese în vizită la mama sa. Din fericire, aceasta nu s-a infectat cu noul coronavirus și nimeni din familia sa nu a contractat virusul. “Fusesem la mama fără să știu că am. Din fericire, mama nu a avut nimic. Nimeni din familie nu l-a luat”, a mai spus acesta.

Cum s-a infectat Liviu Vârciu cu noul coronavirus

Se pare că Liviu Vârciu este un bun exemplu pentru cei care nu își doresc să respecte noile reguli de protecție. Conform vedetei, o oră în care nu a respectat măsurile de protecție l-au îmbolnăvit. “M-am spălat pe mâini de fiecare dată, am dezinfectant în mașină, pe care l-am folosit, am purtat mereu masca. O singură dată nu am avut-o, fix o oră, și uite ce am pățit!”, a declarat actorul.

Cu toate astea, Liviu Vârciu este o persoană optimistă, așa cum știe toată lumea, iar vedeta a ținut să le transmită oamenilor care îl urmăresc un mesaj. Actorul din Sacrificiul trage un semnal de alarmă și mărturisește că purtatul măștii de protecție ne poate salva din calea virusului. “Să fiţi sănătoşi, vă pup, vă iubesc. Să aveţi sărbători liniştite, fericite şi purtaţi mască, că e groasă. Acum, de Sărbatori, e groasă”, a conchis omul de televiziune. Liviu Vârciu trăiește o poveste de dragoste cu iubita sa, Anda Călin, care i-a dăruit actorului o fetiță și un băiețel. De asemeena, artistul mai o fiică, pe Carmina, în vârstă de 18 ani, cu care artistul are o relație specială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: