Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu, mândru de fiica lui, Carmina. Cum arată la 18 ani: „Am o fată top-model”

Liviu Vârciu, mândru de fiica lui, Carmina. Cum arată la 18 ani: „Am o fată top-model”

Liviu Vârciu este un tată mândru în adevăratul sens al cuvântului. Fiica lui cea mare, Carmina, din prima căsnicie, are 18 ani și este foarte frumoasă. De curând, el a postat o fotografie pe rețelele de socializare care i-a uimit pe fani.

Liviu Vârciu, mândru de fiica sa, Carmina

Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, din prima căsnicie a acestuia, are 18 ani, iar el este foarte mândru de ea. Drept urmare, Liviu Vârciu a postat o fotografie pe rețelele de socializare care a atras simpatia tuturor fanilor săi.

”Sunt un tată tinerel și am fată top-model. Prințesa mea.”, a scris Liviu Vârciu, pe Instagram. ”Ce seamănă cu tine.””Așa tată, așa fiică”, sunt reacțiile fanilor.

Liviu Vârciu se mândrește cu fata lui, Carmina

Carmina este fiica lui Liviu Vârciu cu Ami Teiceanu. Într-un interviu pentru Viva.ro, de anul trecut,  Ami a spus că atât ea cât și fiica sa și-au dorit să stea departe de lumina reflectoarelor pentru a avea o viață liniștită. Carmina, spune mama ei, ia și lecții de canto.

”Viața noastră a fost una liniștită și obișnuită. Eu întotdeauna mi-am dorit să ne ținem viața privată departe de lumina reflectoarelor. Am crescut-o pe Carmina cum am știut eu mai bine și mai frumos, și pot spune că sunt mândră de ea. Nu este chiar ușă de biserică, dar, față de alte fete de vârsta ei, este un exemplu. Îi place să își ocupe timpul cu tot felul de activități. Face parte din Interact, o grupă de voluntariat recunoscută la nivel internațional, de un an și jumătate, iar toate diplomele pe care le obține la sfârșitul evenimentelor o vor ajuta mult la facultatea pe care o va urma. Acum a început clasa a XI-a cu note foarte bune, ia și lecții de canto și sunt mândră de ea, deoarece am înțeles că are o voce bună, puternică, și sunt sigură că o vom auzi cântând într-o bună zi”,  a dezvăluit fosta soție a lui Liviu Vârciu într-un interviu.

Deși tatăl ei, Liviu Vârciu este celebru, Carmina spune că nu a avut avantaje, dar nici dezavantaje din acest punct de vedere.

”Faptul că am un tată celebru nu schimbă nimic. Nu am avut nici avantaje, nici dezavantaje. Probabil că au fost unele persoane care m-au privit altfel din acest motiv, dar pentru mine asta a fost cam nesemnificativ”, a spus Carmina tot pentru aceeași sursă.

De altfel, Carmina recunoaște că îi seamănă foarte mult lui Liviu Vârciu. Chiar 90% dintre persoanele care o cunosc îi spun că aduce foarte bine cu Liviu.

”Cred că 90% dintre persoanele care mă văd îmi spun că sunt leită tata, dar, în afară de trăsăturile fizice, cred că am mai moștenit de la el carisma, privirea și faptul că nu prea ai ce să vorbești cu niciunul dintre noi dimineața. Amândoi suntem foarte morocănoși cel puțin o oră după ce ne trezim”, a mai precizat Carmina, pentru Viva.ro.

Liviu Vârciu nu are o relație apropiată cu Carmina

Carmina a mai spus un lucru interesant, anume faptul că nu are o relație apropiată cu tatăl ei și că își vorbesc foarte rar.

”În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea. Cel puțin cu mine tata mereu a fost mai indiferent și mai rece. În momentul de față, nu l-am văzut de un an și două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Știu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relația aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate…”, a explicat Carmina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: