Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum arată noul Apple Watch 6 și ce funcții noi are

Cum arată noul Apple Watch 6 și ce funcții noi are

GALERIE FOTO (2) Apple Watch 6

Apple a lansat marți seara noi modele de ceasuri inteligente. A șasea generație a ceasului smart- Apple Watch 6 – ține cont de vremurile pandemice în care trăim, deoarece ar putea ajuta la depistarea Covid-19.

Noul ceas smart Apple Watch Series 6 are și o versiune mai ieftină, numită Watch SE. Ambele modele vin cu noul sistem de operare WatchOS 7, potrivit apple.com.

Pe a șasea generație de ceasuri Apple sunt prezenți și doi senzori noi: un oximetru care detectează nivelul de oxigen din sânge (senzorul emite o lumină roșie, diferită față de cea verde a senzorului de puls), iar al doilea senzor indică altitudinea, fiind de tip „always on” (activat mereu). Ceasul mai este prevăzut și cu un altimetru care este permanent pornit și îți monitorizează nivelul de elevație.

Apple Watch 6 oferă patru noi nuanțe de culori pentru carcasă: albastru în carcasă de aluminiu, auriu și gri în carcasă de oțel și o nouă ediție Product (RED). Noul ceas vine și cu noi fețe personalizabile, numite „Solo Loop”, care nu sunt deloc întrerupte, fiind practic brățări complete, de diverse mărimi. Acest model este disponibil în variantă de silicon și o variantă textilă.

Apple Watch 6 ar putea depista Covid-19

Cu Apple Watch Series 6 îți este măsurat pentru prima oară nivelul de oxigen din sânge, un indicator pentru cât de bine îți funcționează sistemul cardiovascular și cel respirator.

Apple a anunțat la evenimentul de marți seară un parteneriat cu Universitatea din Seattle (Statele Unite) pentru a analiza dacă datele nivelului de oxigen din sânge pot să fie un indiciu în cazurile de Covid-19.

Ce preț va avea Apple Watch 6

Pentru a ne face o idee legată de preț, în Franța noul ceas Apple costă între 429 și 529 euro, iar Watch SE, între 299 și 349 euro. SE nu are, spre exemplu, senzorul ce măsoară cantitatea de oxigen din sânge, iar procesorul este mai slab.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: