Redactia.ro
Home » Sport » Cum arată noul stadion din Ghencea! Imagini spectaculoase

Cum arată noul stadion din Ghencea! Imagini spectaculoase

fani stadioane, Justin Ștefan, LPF

Noul stadion Steaua este gata. Vineri seara a avut loc recepția arenei care va intra în administrația Clubului Sportiv al Armatei.

Steaua va avea unul dintre cele mai moderne stadioane din România. La inaugurarea arenei au fost mai multe nume mari din fotbalul românesc. Printre aceștia s-au numărat Gică Popescu și George Ogăraru, care este și managerul echipei Steaua. Au fost prezente și mai multe persoane din lumea politică printre care premierul Ludovic Orban, primarul capitalei Nicușor Dan sau ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan. Noua arenă a intrat deja în administrația MApN, adică a Clubului Sportiv al Armatei. Arena este prima terminată, urmând să se încheie și lucrările la alte două stadioane din București, Giulești și Arcul de Triumf. Cost construcţie a fost de 94.672.020 milioane de euro. Arena are 31.254 de locuri, iar gazonul este natural, are degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă. Inaugurarea va avea loc peste ceva vreme, pentru că se dorește ca atunci să poată fi prezenți și spectator în tribune. Este posibil totuși ca primul meci să fie cel cu FCSB 2, susține antrenorul Daniel Oprița, care va avea loc în luna martie anul următor.

„S-a terminat turul de campionat, acum facem doar antrenamente. Returul începe pe 13 martie, când avem meci cu FCSB. Sunt șanse să inaugurăm stadionul odată cu meciul cu FCSB 2, în prima etapă a returului. Sperăm să fie și spectatori, ar fi frumos, chiar dacă sunt șanse mici să putem juca cu spectatori”, a declarat Daniel Oprița, la emisiunea Liga Digi Sport.

Facilitățile stadionului Steaua

Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
Vestiare pentru sportivi
Restaurant
Spații VIP (loje și parcare)
Sală de forță și de recuperare
Punct medical de prim ajutor
Zona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA
Sala de conferință
Magazine
Spații tehnice și pentru birouri
Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua

Ogăraru este noul manager al echipei

Este oficial. George Ogăraru a fost numit în funcția de manager al echipei Steaua. Se va ocupa mai mult de centrul de copii și junior.

”Sunt bucuros că m-am întors acasă, acolo unde am crescut, și este o mare bucurie. Sunt câteva momente importante în viața mea iar acesta este unul dintre ele.Recunosc că dorința domnului comandant și a suporterilor Stelei a contat foarte mult, sper să reușim împreună să ducem clubul unde merită și unde îi este locul. În măsura în care Daniel are nevoie de mine, sunt acolo ca să-l ajut. Pentru dezvoltarea Academiei îmi doresc să creez un model pentru România, unul deosebit așa cum am văzut în Occident,” a declarat George Ogăraru.

Steaua este pe primul loc în clasament în Seria a 4-a din Liga a 3-a.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: