Redactia.ro
Home » Sport » Steaua pregătește lovitura! Cine investește în echipa Armatei

Steaua pregătește lovitura! Cine investește în echipa Armatei

CSA Steaua, Daniel Oprița, Dedeman

Steaua are nevoie de finanțare privată de 51% dacă vrea să joace în Liga 1. Astfel, oficialii Armatei Române ar fi demarat deja discuțiile cu un investitor.

Se pare că cei care vor să investească în echipa de fotbal a Armatei sunt fraţii Pavăl, cei care dețin lanţul de magazine Dedeman, scriu cei de la fanatik.ro. Până acum fraţii Pavăl au deschis 53 de magazine în toată țara. Aceștia susțin că sunt dispuși să investească în CSA Steaua incluziv în clădiri și club. Averea acestora se ridică la peste 2,5 miliarde de euro și susțin sportul românesc de ceva vreme. Au parteneriate cu Cristina Neagu, Simona Halep, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. În plus au deja o echipă de handbal.

Steaua merge perfect în Liga a III – a

De la începutul sezonului, CSA Steaua are un parcurs foarte bun în Liga a III-a. Are patru victorii în primele patru etape și dacă lucrurile merg tot așa este clar favorită la promovare. În acest moment CSA este pe primul loc în Seria 4 din Liga 3, având 12 puncte.

„Toate echipele vor juca cu noi cu multă ambiție. Ma refer la cele din Liga a 3-a. Este meciul sezonului pentru toate. Vor încerca toate să ne încurce. O să fie și pentru noi greu cu echipele acestea satelit. Nu o să știm ce jucători vor evolua acolo”, a declarat antrenorul, Daniel Oprița.

Fraţii Pavăl au vrut să investească în altă echipă

Patronii celebrului lanț de magazine au vrut și în trecut să investească într-o echipă de fotbal. Au încercat să ajungă la un acord cu Gică Hagi pentru a sprijini pe FC Viitorul. Până la urmă nu s-a ajuns la niciun acord, după ce fostul mare fotbalist a cerut 10 milioane de euro pentru 49%. Fraţii Pavăl au rămas totuși printre sponsorii echipei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: